Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'h100i rgb platinum'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 14 results

  1. Heute habe ich meine erste Wasserkühlung selber eingebaut und bin echt stolz auf mich. Auch wenn es nicht so schwierig war ist man das erste mal immer stolz. PC eingeschaltet und alles läuft top top. Jedoch leuchten meine RGB Lüfter oben nicht obwohl ich alle Kabel verbunden habe. Die Pumpe leuchtet ganz normal und ich kann es auch per Software steuern. In der Software werden sowohl Pumpe als auch die Lüfter erkannt und "leuchten" laut Software auch aber die RGB Lüfter wollen einfach nicht laufen. Ich weiß jetzt nicht ob das Problem an den Lüftern liegen oder ich irgendwas falsch gemacht habe bzw der Kabel für die RGB, die von der Pumpe kommt, kaputt ist. In einer Facebook Gruppe meinten einige das ich ein Corsair RGB Hub brauche damit die Lüfter leuchten aber habe Videos gesehen wo die einfach so leuchten. Würde mich freuen wenn die Corsair Community mir helfen kann. Für weitere Fragen stehe ich zur verfügung.
  2. So I am having this well known issue where USB ports (mostly my h100i RGB cooler) gets randomly DC/RC due to unknow iCue issue. And I read somewhere online that you could set a HW profile and then exit the application and things would stop randomly DC/RC. BUT it is not working for my CPU cooler and my RAM. Could someone, for the love of god, PLEASE HELP ME. been stuck with this issue for about a month now and its driving me crazy.
  3. Hello, I allow myself to write a message on this forum because my corsair H100i platinum RGB cooling I bought a month ago has had problems for a week. it disconnects and reconnects on its own and arrives at the end of a moment it gets stuck on a color and I can no longer configure it from ICue. I have already tried to uninstall and reinstall ICue and force the firmware update nothing helps. All wiring is OK.:(: I really don't see where it could come from .... Thank you in advance for your help. In French: Bonjour, je me permet d'ecrire un messaage sur ce forum car mon refroidissement corsair H100i platinum RGB acheter il y a un mois a depuis une semaine des soucis. il se deconnecte et reconnecte tout seul et arriver au bou d'un moment il ce bloque sur une couleur et je ne peut plus le parametre depuis ICue . j'ai deja essayer de desintaller et reinstaller ICue et de forcer la mise a jours du microprogramme rien y fait. Tout les cablage sont OK. Je ne voir vraiment pas d'ou ca peut venir.... Merci de votre aide par avance.
  4. Bonjour, Mon watercooling h100i RGB Platinum a fuit, et a arrosé tout mes composants. Je suis actuellement en contact avec le support qui me demande de décrire l'état des composants abîmés . Or a part la carte mère ou c'est clairement rouillé, comment puis-je savoir si mes autres composants sont défectueux et comment leur faire comprendre sachant que le support est en anglais ? Dois-je tout envoyer pour qu'ils fassent une analyse ? Ce qui veut dire plus de pc pendant 8 semaines... je suis dégouté de la marque, moi qui voulait prendre un clavier corsair, sachant qu'il faut etre bilingue pour se faire comprendre avec le service client, si en plus il faut 8 semaines pour qu'on est un retour de garantie, ca refroidit direct (sans jeu de mot) Merci de votre retour. Marion
  5. Anybody having a problem with H100i RGB Platinum SE AIO Pump LED Flickering. I have the LED Light set to white however it's been flickering to a amber orangish color. I have Uninstalled ICUE and have Re Installed the software, Tried a different USB Header on my Motherboard and the issue still persists. Also this is like my third replacement of this AIO and this same kind of issue is still happening like on the others where the AIO LED is Flickering to a different color. Is this a software issue or a hardware issue? .
  6. My pump is making a loud noise for the past 4 days, it’s a very loud humming noise and when I start a game it makes a rattling noise. To be clear when I got it first it used to make absolutely no noise. Fans and pump are running on quiet via icue rattling noise https://streamable.com/mhbq5 humming noise https://streamable.com/eeudw
  7. Today I received my cooler. I installed just as it is described in the manual. However, my CPU temp still climbes up to 100 degrees Celcius while running a Cinebench R20 test. I read the liquid temp as about 30's. I dismounted the pump and reconnected it, in case if I had a faulty install. I am using Arctic MX-4 as thermal paste. I've squeezed the screws connected to the hooks as tight as I could. Everything else is just operating fine. I checked the pump if it is working. I felt a slight vibration which I think means that it is functioning. Is there a step or a trick I am missing? Thanks in advance for all comments. My Hardware Specs. AMD Ryzen 5 3600 CPU MSI x570 Gaming Edge Wifi Motherboard Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz Rams Asus Turbo GeForce RTX 2070 Super Evo Graphics Card Adata 512GB XPG SX8200 Pro NVMe SSD Corsair Carbide Spec-05 Case Corsair VS550 PSU
  8. Hey there everyone :) I have a short question about mounting the H100i RGB Platinum to an AM4 socket: Do the screws need to have the same outward bend / bow out? The screws on mine weren't exactly bend out the same so I tried to fix it but they still look like the outward bend is slightly different. I attached some pictures but they're not the best quality. I hope you can still kinda see what I mean. I've seen a YouTube video where the bend is almost perfectly the same. Maybe I'm doing something wrong? Or it doesn't even matter? Thanks in advance :)
  9. New build - clarity on fan connections please 1) corsair 680x case with 3 rgb fans plus standard rear fan. 2) Corsair H100i rgb platinum aio cooler. 3)ASUS ROG STRIX z390-e mobo. I have the 2 h100i AIO fans connected to pump harness. Pump tach connected to CPU_FAN. Rear case fan to CHA_FAN header. Asus board has small MOS fan - connected to CPU_OPT as instructed. That leaves the 3 front rgb fans from the 608X case to connect. Asus mobo also has 4 additional fan headers - AIO_PUMP (next to rear CHA_FAN connection) and at front edge of board CHA_FAN2, W_PUMP, and M.2_FAN. My issue is of the 4 fan headers available - 2 are 100% AIO_PUMP AND W_PUMP. So two of my front fans can be adjustable but the 3rd will run full speed if I am not mistaken - what are my options? Will this affect the rgb synching all fans to operate alike? Should I switch the rear fan to 100% (AIO_PUMP header) to free up the CHA_FAN 1 to use for one of the front fans (if even reachable to the back)? Side note- (All 5 rgb fans attached to included node pro for rgb connections). Thanks.
  10. New build - clarity on fan connections please 1) corsair 680x case with 3 rgb fans plus standard rear fan. 2) Corsair H100i rgb platinum aio cooler. 3)ASUS ROG STRIX z390-e mobo. I have the 2 AIO fans connected to pump harness. Pump tach connected to CPU_FAN. Rear fan to CHA_FAN. Asus board has small MOS fan - connected to CPU_OPT as instructed. That leaves the 3 front rgb fans from the 608X case to connect. Asus mobo also has 4 additional fan headers - AIO_PUMP (next to rear CHA_FAN connection) and at front edge of board CHA_FAN2, W_PUMP, and M.2_FAN. My issue is of the 4 fan headers available - 2 are 100% AIO_PUMP AND W_PUMP. So two of my front fans cam be adjustable but the 3rd will run full speed if I am not mistaken - what are my options? Will this affect the rgb synching snowball fans operate alike? Should I switch the rear fan to 100% (AIO_PUMP header) to free up the CHA_FAN 1 to use for one of the front fans (if even reachable to the back? Side note- (All 5 rgb fans attached to included node pro for rgb connections). Thanks.
  11. Hello all, I've been having an issue with my H100i RGB Platinum SE AIO Pump LED Flickering. I have the LED Light set to white however it's been flickering to a amber orangish color. I have Uninstalled ICUE and have Re Installed the software, Tried a different USB Header on my Motherboard and the issue still persists. Also this is like my third replacement of this AIO and this same kind of issue is still happening like on the others where the AIO LED is Flickering to a different color. Is this a software issue or a hardware issue? I included some photos to see the colors on the AIO of how it should be a solid white and it's not.
  12. Hello all, So when I was installing my H100i I noticed that there is a small not noticeable unless you really look it crack on the block where the RGB Corsair logo light ups. Will this matter or effect performance of the cooler? Like you really don’t notice it unless you shine a light on it.
  13. I'm getting the 750D Airflow soon, could someone give me an answer? I chose this case because of the external 5.25 inch drive bays, since my build will include an optical drive. I am also getting the Corsair H100i RGB Platinum because air cooling just won't be enough for my i9-9900k 2080ti build. I want to keep it as cool as possible while adding the extra bonus of RGB.
  14. Building af new rig (based on Corsair 500D RGB and Gigabyte Aorus Z390 Master). According to the instructions I should connect the H100i RGB Platinium to the CPU_fan header. However, the H100i is made for a 3-pin fan connector and all fan headers on the board are 4-pins. What to do? I should mention that I would like to control alle fan headers by the Corsair Commander Pro which is able to control six fan headers. But as I can tell, I still needs to connect the pump on the H100i to the CPU_fan header. Regards KRS
×
×
  • Create New...