Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'h100i rgb platinum se'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Salut, H100i RGB Platinum SE non reconnu par iCUE (la pompe) donc je ne peux y faire aucune modification (que ce soit côté RGB ou autre). Merci !
  2. hallo, ich habe mir vor kurzem ein neues system zusammengebaut. Mein Ram wird auch in der iCUE software angezeigt, nur meine H100i nicht. Sie läuchtet zwar und man hört sich auch aber sie wird nicht in der software angezeigt. Im Bios kann ich den Pumpen fan steuern aber komicherweise läuft dieser total unregelmäßig zwischen 3000 und 5000rpm. Das micro usb kabel am mainboard habe ich auch schon umgesteckt und die software repariert... leider weiß ich jetzt nht mehr weiter und brauche hilfe. Hier mein System AMD Ryzen 7 3800xt MSI B550m Mortar WIFI Asus RTX 3070 dual oc 4x 8gb Corsair Vengance rgb pro 3200MHz Case: Corsair Crystal seies 280x WaKü:H100i RGB Platinum SE v2 Lüfter:2x QL120 Grüße und Danke schon mal
  3. Hi I'm about to build a PC using the Lian Li O11d XL, and I want to have 6 Corsair QL RGB 120mm RGB fans, and 4 Corsair LL RGB 120mm fans - 10 RGB fans in total. I plan on getting the Corsair H100i RGB platinum. My question is if I can use a PWM splitter to control all the speeds of my fans and RGB in the iCue software. The setup would be kind of like the one in the picture. If that is not fully possible will I be able to control all 10 fans on my motherboard, ASUS ROG STRIX Z490-A, which has 8 4-pin fan headers and 2 usb 2.0 internal headers. I think I will need an internal usb hub, but some sort of pwm fan splitter for all 10 fans. I mainly don't want to get the Commander pro as I'm pretty sure I would need 2 which would be incredibly expensive.
  4. This is my current situation: I have a H100i RGB Platinum SE that isn't being detected by iCue and I keep hearing these windows usb disconnect sounds. I've read about the pump not getting the full 12V it needs but I am not sure how to fix this. I have a 'asus rog strix x470-f gaming' motherboard. My other hardware works fine with iCue (K95 rgb platinum keyboard, Vengeance RGB pro ram, Commander pro). These are the things I have tried so far: - Changing the usb header from commander pro to the actual motherboard itself - Connecting the sata power to another sata cable This is my setup: Motherboard: asus rog strix x470-f gaming PSU: Corsair RM750x white RAM: Corsair Vengeance RGB PRO 16gb GPU: Asus strix GTX 1080 Fans: 6x LL120 fans connected to Commander Pro and Lightning node pro Lightning: 4 corsair led strips connected to Commander pro If anyone could give me some advice on how to fix it I would really appreciate it!
×
×
  • Create New...