Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'h100i prolems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. My recent gaming build has a lot of Corsair RGB Products and when they don't function properly, I second guess myself for buying them. The issues I'm having are relatively random but I have noticed that they happen when opening applications (especially games) and un-sleeping the PC when it has applications open(also sometimes during none of those). 1. The H100i Platinum cooler RGB, from the pump and fans, glitch, then shut off for about a second, then come back on. This happens anywhere from 3-5 times a minute and does it a good amount before stopping. 2. The same issue happens but prior to it happening, the ML radiator fans spin up to about 3000 rpm (according to iCUE), plummet, and then the glitch occurs but the rgb animation stops across all other iCUE devices. I've done debug logging and everything looks pretty normal but once when the glitch occurred, the logging read that the CPU temp was -127^ 0 C and the either fans the pump or fans were spinning at 48,000 rpm :sigh!:.When the rgb glitch occurs I've also noticed a faint noise that comes from the pump.
×
×
  • Create New...