Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'fps lag'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. This issue has been going on for a couple weeks now. It started the computer not booting. I would hit the power button, and stare at a black screen for 30 minutes before I give up. Cleared CMOs which works sometimes. Most of the time, i have to just keep repowering until it boots. I also started noticing severe drops in my fps, i don't think its an internet issue as it occurs in single player games as well. The Corsair One Diagnostics program claims everything is running fine, but there is no reason this computer shouldn't be able to run fornite on the lowest possible settings higher than 20fps if a phone can run it better. I tried resetting windows, but i've still had shutdowns & garbage fps. I've noticed that unplugging the keyboard increases the chances that the computer boots properly. If there is an update hitting, shutdown then booting has a higher chance of booting than if I hit restart (i've concluded its possibly due to difference in booting via the fast boot that does not occur when restarting). If i hit restart, its like 0% chance that the computer doesn't black screen. I'm not sure what ways/how i can fix this issue. I do not mind mailing it in to be fixed if needed. Anyone have any suggestions?
×
×
  • Create New...