Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'flashing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 8 results

  1. my pc specs: asus rog stix b450f gaming mobo ryzen 7 3700x nvidia gtx 1060 3gb corsair vengace 16gb ram When i first started up the machine everything seemed to be working fine, fans spinning, rgb lighting and the pump itself was working perfectly. The pc booted up as normal and i installed icue. I ran a firmware update on the device to ensure everything was up to date, but afterwards the device was appearing as "unknown device" with all 6 of my fans flashing red, including the pump. As you can see in the picture below the pump is working just fine and I can also hear it when I turn the system on and off. I have tried uninstalling and re-installing icue, repairing the program itself, removing the core from Bluetooth settings and scanning for any hardware changes, still nothing. Also swapping usb cables from the mobo and checking everything is connected to individual SATA cables, i cant seem to find a solution. The last thing I have done is update the BIOS system and try unplugging the power from the pump. If anyone can help me out here it would be much appreciated !! Daekon.
  2. Hello, good day! I recently got the backside of my Corsair Strafe (non-RGB, Cherry MX Red) wet by coffee. After unplugging and wiping it down, I noticed that the keyboard is going haywire when the backlight is above 2nd level of brightness, with the numlock rapidly going on and off and typing symbols automatically, but is normal if I have the backlight off or on 1st level of brightness. I am wondering if there's a possible fix or identify what might be the problem for this? The fixes that I did are going into BIOS mode (and back), and resetting the keyboard via unplugging it, hold ESC, plug it, unhold ESC. I've uploaded a video for you to see [ame=https://www.youtube.com/watch?v=X_wwoow3ecg]here.[/ame] UPDATE: After some testing, pressing the "-" button on the numpad side (right side of keyboard) does multiple keystrokes of (**-*-*-) when the Backlight is on the 2nd level of brightness. UPDATE 2: I exited iCUE, the automatic pressing of symbols are now gone even at max brightness, but the "-" button pressing multiple keystrokes still persists on 3rd level brightness and higher.
  3. Like many others, I too have had problems with my beautiful RGB fans (6 LL120s) flashing and blinking for no apparent reason. I immediately realized it couldn't be a hardware issue (6 fans suddenly flashing at the same time? I don't think so), so I started looking at the software chain. If you look at the Device Manager under Universal Serial Bus controllers, you will see an item called 'Corsair USBXp Driver' (see attached image). Highlight it and select 'Uninstall Driver' either from the toolbar, or right-click (context) menu. Your lights should go out at this point. Right-click on the USB Controllers item (actually any item will work) and select 'Scan for hardware changes'. This will re-install the driver, and you will notice your fan lighting is now working again! Hope this helps folks who have been frustrated with this problem. I rather suspect a number of problems with RGB products are related to this driver. Now let's see it Corsair can figure out how to fix it! Terry
  4. I just got my keyboard on the 29th, it is a K95 Platinum Mechanical Gaming Keyboard, and it was working for about 10 hours after arriving but then it started flashing random colors and typing on its own. Is there a way to fix this or should I send it back?
  5. Hello! I purchased a 280x case back in Nov 2018 from Amazon, with the case came the RGB Fan Hub Controller. A few days ago two of my fans in port 3 and 4 (top exhausts) of the controller started strobing, and flashing random colours on boot and sometimes about 5/10 minutes after booting too. Never happened before so at first I thought it was the fans at fault but after switching their plugs into port 1 and 2 the front intake fans started strobing. So I think the controller has become faulty? Has anyone experienced this before and can confirm it's a faulty hub, or an issue with firmware on the commander? This controller wasn't purchased individually as it came with the case so I'm not sure how I go about replacing it if possible? Thanks for any suggestions imgur video of the issue
  6. Hello, I’ve owned the Corsair K70 cherry red keyboard not for a long time but today the lights started flashing and turning on and off and the ctrl key keeps getting pressed without me touching the keyboard. I tried resetting the firmware and installing a new one through the new Icue and tried turning it off and on but nothing seems to work. Can you help please ?
  7. Brand new Corsair customer here. I love the feel of this keyboard and I've had a lot of fun with the lighting effects. However, I'm getting a problem where random keys are flickering random colors whenever a constant gradient effect is active, even on a single key. Very distracting, specially at night. I've tried different suggestions, from plugging into a single USB3 port, plugging into USB2 ports in the correct order, uninstall+reinstall CUE and testing with 16.8m color setting and without. Here's a brief clip of what's happening: http://i.imgur.com/FvPyYEK.gif I'm not sure what else to try and I'm hoping CUE2 comes out soon with new firmware that fixes this issue. However, if it is my keyboard that's faulty, I'd like to get a chance to return it while I can from Amazon. Any advice is greatly appreciated. For reference, part number is CH-9101012-NA. Also, attached is the lighting mode I make reference to. AlphaNum.mode
  8. Does anyone know how I can light up my numpad when I mute my microphone, I use a specific key combination (alt+d). I want to make it flashing like a police light or something. I tried some things, but can't figure it out.
×
×
  • Create New...