Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fan detection'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Does the H115i Platinum not work with 3rd party fans? I can't really imagine why this would be, but that's what i'm observing. I just built a new system and bought an H115i RGB Platinum cooler. No matter what I do I cannot get the pump to recognize my radiator fans. The pump (mostly) reports the rpm of the stock ML fans if I connect them. When I connect other PWM fans the rpm is always 0rpm in iCue. I've tried pairs of Aer RGB 2's, Silent Wings 3 PWM, and AER F140s and none show rpm in iCue. If I set a fixed RPM% with a custom setting in iCue I can hear the fans slow down and speed up, so it's outputting PWM signals, but it seems to be ignoring the tach from anything except the corsair fans. I've verified they all work correctly when connected directly to my mobo. I'd prefer to go with the pump hookup so I can set them against the cooler temp.
  2. For example, I have my fan speeds, and alerts set up for the H150i Pro & the Commander Pro. But as we all know by now using another hardware monitor(s) - in my case HWInfo64, will cause the fans to "disappear" from the iCUE software detection. So my question is, once I have everything set up in iCUE the way I want it - will running HWInfo64 disable those fan settings in the Commander Pro/H150i Pro firmware? Or will those settings persist - but I cant see them due to the two softwares conflicting?
×
×
  • Create New...