Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'fan case'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • iCUE

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I can't seem to get the front fans of the Carbide Series SPEC-DELTA RGB case to light up, they do however spin. I plugged the 4 pin-header in my motherboard RGB_HEADER slot (12v). I have the Asus prime Z390-P motherboard. I made sure the arrow is in the right place and have tried installing software like AURA sync, AI suite 3 and iCUE, but they don't detect any devices. I feel like I am missing something obvious here, any suggestions? Not sure if it's relevant, but my complete build: CPU: Intel Core i7-9700K CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 RGB Motherboard: Asus PRIME Z390-P Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury 32 GB (2 x 16 GB) DDR4-3200 CL16 Memory Storage: Crucial MX500 500 GB 2.5" Solid State Drive Video Card: XFX Radeon RX 5700 XT 8 GB THICC III Ultra Video Card Case: Corsair SPEC-DELTA RGB ATX Mid Tower Case Power Supply: Corsair RM (2019) 750 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power Supply
  2. I'm planning to buy Corsair LL140 x3. 2 Front and 1 Back but I'm not too sure about wiring since the corsair fan needs to connect to the lighting node pro and mobo. I want to wire them all back of case make sure it looks good when I see thro the glass. Are they long enough to connect to the adapter or will have space to.. Mobo: ROG Strix B450-F Case: Thermaltake H200
×
×
  • Create New...