Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'dac'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. As the title says, I've encountered at issue using the ST100 RGB, involving a background static/hissing noise. This noise only ever happens when there is foreground audio playing (music, game sounds etc.), but it remains the same volume, regardless of how loud the foreground noises are. So when I have quiet music playing, the hissing sound overpowers the music and drowns it out. I'm plugged in using the 3.5mm audio jack, with Audio Technica ATH-M50X headphones. The stand itself is plugged into my rear I/O with the provided USB A-microB cable. It's a strange issue, and I dont have much of an idea about what could be causing it. I've tried disabling the RGB, in case of any interference generated by the LED's or controller, but that hasn't changed anything. Altering windows audio settings doesn't do anything, and the iCue settings are the same deal. If anyone else has encountered the issue and solved it, any information would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...