Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'cx550m'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I am installing a CX550M replacement power supply, and the old device has a connector that the new one does not. I have attached copies of the plug and jack. Does anybody have a fix for this? Thanks!
  2. Hello everyone! I'd like to ask here first before doing anything else. So my CX550M PSU will be almost two years old now. Bought it in July 2016. I had no problems till few months ago, so about September last year. The fan starts to make really annoying whirring / vibrating sounds. This happens only after I did something intensive with PC (so gaming, YouTube, etc.), so essentially after the PSU had some bigger load to deal with. It's definitely the fan in the PSU, I made sure by disabling every other fan in the case. Searching on the internet revealed this is pretty common, and I decided to try to flip the PSU. Originally, the fan was facing down pulling air from bottom of case. This is where the noise was annoying the most. So I flipped the PSU few weeks ago so that the fan is now facing inside the case. This, initially, helped but that lasted only few days and the noise / vibrations are back. I tried to clean the PSU and the fan a bit with compressed air, that did nothing. But I think the fan is removable without opening the whole PSU and thus voiding the warranty? (correct me if I'm wrong). Should I try to clean it that way (pulling it out?) Maybe even replacing it? What are my other options? I'm in EU, so there's 2 years minimum of manufacturer warranty, the CX-M PSUs have 5 years warranty. Should I wait two more months and then go for RMA directly with Corsair? I have bad experience with RMAs here in Eastern Europe. Usually, if they even bother to accept RMA (the retailer that is), issues like this, with fan noise etc., they take full 30 days to send the item back saying no issues have been discovered. I RMAd a Gigabyte GPU like this for almost a year. If needed I'll try to provide sound/video Thanks in advance for any helpful comments Regards Jan
×
×
  • Create New...