Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'cue issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. I have been having an issue with my mouse where the buttons Forward/backward and Sniper accuracy buttons stop working. They start working again if I repair the CUE but then they just stop working again after about 30 minutes or so. (I am using the CUE version 2.24.35). I would really appreciate if somebody could try to fix this issue for me or possible tell me a way that I could fix it myself. Thanks!
  2. Hi, 2 days ago i got my new Corsair K70 RGB. Since that time i'm trying for hours and hours and hours :mad: to get the ****ing device running on my Acer Bigmama Win 7 64bit notebook. I tried USB 3.0 as well as USB 2.0 (yes i plugged in the connectors in the correct order). A boot-beginning the K70 is illuminated red and white which seemed to be a good sign first of all. In grubs OS-Choice the K70 can be used to select the windows 7 entry. But when Windows is up and CUE 1.13.36 is started after short time the CUE-Message "no device detected" is shown. The keyboard is illuminated yet, but doesn't accept any keys. I did as in http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=138472 described with no success 1. Restarting CUE. => no effect 2. Try a different polling rate which can be adjusted using the switch in the back. => no effect on all polling rates 3. Use a different USB port or configuration. Remember if you are using USB 2.0 plug the one with the arrows in first followed by the one with the keyboard. => no effect 4. Try running CUE as an Admin. => no effect 5. Removing device from Devices Manager. Remove all HID along with all keyboard or mouse devices, depending on your case. Restart your computer. => no effect 6. Make sure the device is not disabled under Devices and Printers => The Corsair composite input device (what ever this is) is installed => the device manager shows a corsair K70 RGB Gaming Keyboard icon with an yellow attention-sign and "says" the driver for this device wasn't installed (Code 28) (have a look at the attached picture) I also tried several older CUE-versions. Nothing helped. Now i'm frustrated and disappointed. After all the K70-RGB is not the cheapest and i didn't expect so much trouble and lost time with a decent tested device. All helpful hints will be greatly appreciated. Thanks in advance, tos
  3. Hello, I recently got the Corsair STRAFE and tried to install the CUE program. When I open the CUE-Setup in the .rar file the program asks me if I want to allow it to make changes to my PC, so I click Install and this pops up; http://i.imgur.com/6fO1sqo.png Does anyone know how to fix this? Has anyone ever had this happen to them too? Thanks
  4. My strafe RGB (bought yesterday and already updated firmware), sometime LED flicker (especially A key) when using rainbow wave or some colour shift but not occur when using static light. It was the hardware or software problem? Thank You
×
×
  • Create New...