Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'cue 3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. This has been happening and driving me crazy since I first started using the CUE software last December. OS: Windows 10 x64 (but on multiple machines, edit: including clean installs with only CUE software installed) CUE Version: All up to and including 2.15.83 Problem description: When the CUE software is not recently activated but running, if you press a key that triggers a "Launch Application" action (any of the pre-populated list or custom executable paths), the application will open, but it will not be focused. To further the problem, simply selecting the newly launched application from the taskbar or clicking on it's title bar does *NOT* grant keyboard focus to the application. You must mouse click within the application window in order to get keyboard focus. Reproduction: This is where it gets difficult, as it does not happen all of the time, but for me, it does seem to happen more than 90% of the time. There is no guaranteed reproduction method, but the following seems to trigger it. 1) Open the CUE window 2) Open any other application not using CUE software (I typically launch a web browser). Mouse-click in this application to ensure it has focus. 3) Press a key that CUE is set to launch an application (I typically use calculator built-in) Step 3 launches an application that is out of focus and requires unusual extra steps (clicking within the application even after clicking it to focus on the tasktbar) to gain full keyboard focus. If the CUE software is in focus, the newly launched application always launches with correct focus. If the desktop is focused, it is hit or miss which will get focus. If another application has focus, I'd say about 75-90% of the time the newly launched application does not gain proper focus. Additional information: Any time I get this issue, if I simply open the CUE software and close it, my chances of getting correct focus increase, but are still not consistent. Any help would be appreciated, but I'm assuming this will need a CUE patch in some regard.
  2. I am still adjusting to some of the settings, but it appears I cannot control DC fans off the Commander Pro fan headers. I am on C-Pro FW 0.07.199 and I do remember the update last version enabling Auto selection/DC/PWM. I do not see that interface yet in iCUE. However, if it is supposed to auto select DC/PWM, it does not appear to be working for me. I ran NB Black Silent Pro, BeQuiet Silent Wings 3, Corsair SP140 LED, and an AF140 from fan header #1 and #2. All max out and stay there. Connecting a spare HD140 to the same headers provides the expected control at fixed, %, and curve points. Did I miss a control setting?
×
×
  • Create New...