Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connecting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hey everyone, I recently switched to Corsair peripherals, but I have been having some issues with the wireless ones. Upon restart, I have to have my M65 RGB Ultra Wireless plugged in to be used despite the Slipstream USB being plugged in, and the mouse being set to the Wi-Fi mode. Whenever I re-pair my Slipstream USB to have both my K57 and M65 connected to one receiver, it works. I also have noticed that when it is plugged in, iCUE treats it as two separate M65s being in use, which I believe may be why the slipstream receiver is getting mixed up. It's odd however that the Slipstream receiver is acknowledging that it's connected to both the keyboard and mouse. I have also tried the soft reset per Corsair's support manual, and it didn't fix the issue. Edit: The receiver is in the back of my PC, and it is only ~0.3m away from the mouse and keyboard. Please see the attached screenshots, with it being plugged in, and then without. Thank you in advance for any help.
  2. Yesterday my Void headset stopped being able to really charge for some reason. The cable doesn't matter, the port doesn't matter. It dies, I plug it in for several hours, and it turns on but the battery is critical. I open iCUE and it says that the battery is at 5%. I try to force update firmware and it says connect via usb. I do, and it does nothing. The headset doesn't actually charge, and after a few minutes it dies. I've uninstalled and reinstalled drivers. I've reinstalled iCUE. I've updated it. I can't go into bootloader mode or update the firmware because the headset isn't recognizing that it's plugged in via usb. I can't find any record of this happening to anyone else, and it's very disconcerting.
  3. Hey! I have the corsair carbide spec-delta and I want to connect it to my corsair rgb system but I don't have a RGB fan header on my board. So i cant put it anywhere. I also have the corsair commander Pro and the Lightning Node pro where I put in my ML fans.
×
×
  • Create New...