Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'colour'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Hello everyone, I noticed a few days ago that suddenly the colour on some of the keys was off. With these keys the red colour component is too intense. For example a full white colour gets a pink shine. This is very annoying and unacceptable for this class of keyboard. It seems unlikely to me that suddenly within a very short time several LEDs would malfunction the same way. Is there a way to fix this or should I send in the keyboard? Further information: * The keys are not next to each other. * I set a solid colour profile to "solid colour" white and also various other colours to test this and the colour of these keys is always wrong. * Software (v3.38.61) and firmware (v0.24.237) are up-to-date. * I have linked some photos. It's hard to get a good photo with my bad phone camera,but you can see the reflection of the middle key is pink instead of white. I noticed by coincidence that this is much easier to see with an unsharp photo. https://reubzaet.home.xs4all.nl/k100/210402_k100_Colour_01.jpg https://reubzaet.home.xs4all.nl/k100/210402_k100_Colour_04.jpg https://reubzaet.home.xs4all.nl/k100/210402_k100_Colour_02.jpg https://reubzaet.home.xs4all.nl/k100/210402_k100_Colour_03.jpg I hope someone can help me out here. If I should provide more information let me know. Many thanks in advance & regards!
  2. In previous versions of iCue, you could set the ripple to "Random Colour", so each time it would activate, the ripple would have a new colour. Is this not possible anymore? If so, how? If not, why did they remove it? I had my keyboard reset my settings when i updated iCue a long time ago, and never got around to actually setting it up again apart from having a rainbow effect. To clarify, I found this screenshot from an earlier thread: https://forum.corsair.com/Forums/attachment.php?attachmentid=26605&d=1475069802
  3. So as you guys are aware that there is a white version of there platinum line up which is only 240mm aio. But i have been waiting some time to get the white 280mm version of the aio i thought they would of released it at the same time of the white 240mm varient. There are zero to none white 280mm aios on the market which i would like to get the maximum performance out of my cpu and with my case.
  4. So I haven't used my computer for about 9 days or so now because I have been away. I have my colours set to green and for some reason, several of them are displaying red. I have tried resetting to factory default - although that doesn't seem to be working properly. I have uninstalled iCUE and played with the settings and nothing has worked. In the past, I somehow managed to set my factory default colours to all green and today when iCUE wasn't open, all the keys were displaying as green and as soon as iCUE opened, a bunch of keys went red. That tells me this is a software issue of some kind. Any ideas?
×
×
  • Create New...