Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'color cycle'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. As the title explains I have my H100i Pro all hooked up for about a month now, works fine as far as I can tell, my CPU has remained cool, however the pump spins in random colors inconsistently. I tried switching out the cord today to see if that was it and it still did nothing. Really at a loss of what to do here.
  2. Hi all, I am having an issue with my LL120's and their color tone. Specifically their white color tone. They have a very significant blue/teal cast to them when set to all white. Attached is an image which compares their color tone to that of the SP120's that were included with my case, and the vengeance RGB RAM, both set to white as well. I've also included screenshots of my iCUE configuration for the fans. From videos online of these fans I have not seen anybody have this issue before, and was wondering if anyone has any advice or knows what might be wrong? I love the fans and was planning on purchasing another set to replace the SP's, but not if this color cast is typical across these fans. Any help would be greatly appreciated!
  3. Just bought h100i and downloaded the latest version of corsair link, ang guess what, there's no breathing, color cycle, sound responsive option you just change the color of the logo then done, but it was mentioned that the corsair h100i v2 does have color cycle, any help???
×
×
  • Create New...