Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clicking'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Greetings everyone, I have an Cosair M65 RGB Elite Mouse and i have the problem that sometimes (or rathe roften) when I click once it executes an double click. The Mouse is like a half year old and I had the same problem with the previous Mouse. I have no idea what exactly causes that problem, but what i seek now is a way to set a cooldown for clicking (like 0,5 seconds) that prevent unintential double clicking. It is really something anothing both for writing, office work and for gaming. So far i tried cleaning the mouse, reinstall the driver and as i said half a year ago buy a new mouse. I know one can also set up the "speed" required for a double click, but as one click is registered as two instantly, that option doesn't help here. Thank you most kindly for any help one of you can provide. Sincerly Warrior 044
  2. Guten Abend, ich wünschte ich müsste nicht schon zum zweiten mal in diesem Forum schreiben. Leider scheint mein NT schon wieder defekt zu sein. Mein erstes Netzteil hatte Probleme und wurde durch eine RMA mit einem 860i ersetzt. Das NT zeigte die gleichen Symptome (An/Aus) bis es irgendwann gar nicht mehr ging. Das Netzteil ging eben vor ca. 10 min aus und daraufhin nicht mehr an (nur ein tolles Click-Clack-Click-Clack) In diesem Video ist das Verhalten zu sehen. ([ame= ] [/ame]) Ich bin irgendwie ein wenig enttäuscht, da ich eigentlich dachte, mit dem neuen NT ist nun endlich Ruhe ... BTW: Meine Rechnung vom ersten NT war / ist vom 25.03.2013 ich hoffe, da gibt es noch Garantie. Gruß Zündkerze
  3. So about a week ago, I bought this cooler new from Amazon. Seems to be working excellently, keeping my overclocked CPU at 30 °C idle and around 45 °C at heavy gaming loads. However, whenever my pump is in Performance mode, there is a noticeable buzzing noise near the waterblock. Quiet mode seems quiet enough. Performance mode runs at around 2940 RPM and Quiet mode runs at around 1920 RPM. Is this normal? More importantly, there is a very audible clicking noise coming from the computer every 7 or so seconds. There seems to be a pattern; there is a louder click during the first second of a cycle, followed by a slightly quieter click during the seventh second. It is important to note that these clicking cycles occur whenever I am using a sensor monitoring program, notably Corsair Link 4, AIDA64, and siv64x, even when minimized. In order for the clicking to stop, I need to completely exit the programs. EVGA PrecisionX and ASUS AI Suite III doesn't cause the issue. The H100i v2 is correctly installed, with it properly mounted onto the motherboard. There doesn't seem to be any vibration. The CPU fan header's automatic voltage control was turned off and supplies a consistent voltage to the cooler. The Corsair Link cable is plugged into a USB 2.0 header and the program seems to work properly (setting fan/pump speeds, LED color, etc.) The clicking definitely isn't coming from the hard drives, the GPU, the fans, or the PSU. There aren't any cables obstructing the fans. I've tried turning off the PSU's ECO mode and I've made sure that the cables are properly seated. I've also tried turning off the motherboard's OCP/UCP. I've even tried reversing my overclocks and disabling my RAM's XMP profile. The clicking pattern remains. On the software end, I've tried reinstalling both ASUS AI Suite III and Corsair Link 4. I've also updated my motherboard BIOS and I've made sure to update any other programs I have. I do have a few other troubleshooting ideas left. First, I'll see if plugging my computer into other wall sockets will do anything. It's currently plugged into a voltage regulator in my room. Also, I'll see if using a hardware sensor monitor in Ubuntu produces the issue. Does anyone else have any other suggestions as to what I could try? It would be a pain to have to return this cooler and order a replacement. While it does cool my processor quite well, the clicking worries me.
×
×
  • Create New...