Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'charging problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. So, I want to preface this by saying that I made the switch to Corsair 2-3 years ago, and likewise, that this will be a longwinded post. I didn't exactly have problems with the other products I was using, however, I wanted to try something different. Up until the last year or so, I haven't had any issues with Corsair. I found the iCue software to be a little complicated, but only because I am not well versed with this sort of thing. As for the two mice that I've had, no issues whatsoever. I accidentally broke my Corsair headset (don't quite recall the make/model), and replaced it with my Void Elite RGB Wireless headset. Initially, it worked great. After a few months or so, I noticed that I could no longer use USB 3.0 or 3.1 (believe this exists) slots. I corrected this issue after a little reading. As of right now, I'm experiencing what appears to be a faulty connector/receiver either with my one USB 2.0 slot on my computer, or the cable that I use to keep my headset charged at all times (I've always had these plugged in). That, or the issue was with the default cable connector, or the headset slot itself where the cable connects into. I cannot properly diagnose the problem, and it's extremely frustrating, because my headset may work for 2-3 hours, and then it will say "Charging battery" off and on, and it may go away, or it may eventually shutdown on me. Rinse and repeat. Sometimes it's after 20-30 minutes, and if I get lucky, I restart it, it seems to charge, and then I'm good for a few hours. I want to also add that I replaced the default charging cable that came with the headset with another one that is compatible with it. The problem persists. Unless someone on here can help me come to a solution, I'm going to go make a switch, which frankly, I'd rather not make, but I have been more than patient with this, and to my admission, I've kind of just accepted this and decided to make due with it. As of this post and my registering on these forums, I'm intent on finding out the issue, and fixing it, but I will need help. Lastly, before anyone asks, everything is up to date as for iCUE and the firmware for all of my products. I always make sure of this. Thanks in advance.
  2. I am using the mouse in Windows 10 as a wireless mouse withn the 2.4g connection and the mouse's USB wireless receiver plugged into a USB port. This works fine. If I then plug in the mouse to a USB connection using the charging cable in order to charge it while I am also using it wirelessly, everything is still OK. But if I then unplug the mouse's charging cable once I have charged it enough, the mouse stops working using the wireless connection. Am I doing something wrong or is this just the way the mouse works or is this a bug in the mouse ?
  3. I've bought the K63 wireless and i wanted to know if 48 hours to charge is normal. I didn't read the manual and I've used it before charging it fully. I'm scared that may have affected it. What should i do?
  4. Hello, this thread is in accordance with a question I have on warranty policy. I have had the Corsair Pro RGB Wireless Ses for a little over a year now and they have been great and I love them; however, today all of a sudden, the charging port won't allow me to plug in the wireless adapter or the charging cable into it. I am just hoping to find out if the warranty can cover this and I can just get a new one shipped to me? Or if I can just buy the charging port separate? Or if there is something else I need to do? Any answer you can get to me would be appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...