Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'charging issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 5 results

  1. The mouse will work fine and will charge on my Qi mat, Corsair MM1000, if iCue IS NOT running. But when iCue is running it doesn't recognize the charge. Is anyone else having this issue? If so, can somebody help me fix this situation? Thanks!
  2. I left my Corsair Virtuoso SE plugged in overnight and when I turned it on this morning, it indicated that it had critical battery (notification sounds and red LED). Then I proceeded to use the headset in USB mode for around 2 - 3 hours and decided to use it in wireless mode again and, in 5 minutes, the headset indicated again that it had low battery. Apart from what just happened today, the battery life of the headset is lackluster at best, with luck I get 4 hours of battery life compared to the advertised 20. I have already made sure that I'm running the latest iCUE version and headset / dongle firmware versions. Apart from RMA, is there a solution for this problem? EDIT: I'm using my headset in wireless mode in a computer that has iCUE installed, led turned green and battery status in the Software is "high". I am measuring how many hours the battery will last, I will update later with more details.
  3. When I plug in my headset, windows keeps making the sound of something being plugged in and out and sometimes it doesn't charge while plugged in, also it turns off randomly while charging but this does not happen while not being charged. Help this is really frustrating.
  4. Tried many different charging cords still the same issue, when I turn on my headset it says it's charging for a single second in iCUE then just comes to a complete stop until it dies.
  5. I have been using my Void headset for a few months now without issue, but tonight it has strangely stopped charging, when I plug it into the computer via the charging cord, there is no noise or light patterns. When i go look in the devices and printers screen of control panel it is not under unspecified, it is just the headset under device. The only change relating to the headset I've made would be I installed CUE today, that is it. Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...