Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'brick'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. I've already contacted customer support and have an open ticket (2004094175) who have told me that I should try reinstalling iCUE, but that didn't work. So I'd read that reflashing my H150i PRO RGB firmware might help with some disconnection issues I've been having, I click the "Update firmware" button in iCUE and wait for half an hour as the "Updating" button spins on the screen. Eventually I get frustrated with waiting and hit "Abort," true to the warning message that came along with clicking the "Abort" button when I restarted and logged back into Windows my H150i PRO RGB wasn't there. Since then I've tried: Uninstalling and reinstalling iCUE (didn't work) Shutting down my PC and clearing CMOS (didn't work) Attaching my H150i PRO RGB to a different USB (didn't work) Reflashing using a firmware I found on the Corsair forums (didn't work) The firmware I found on the Corsair forums was for the H150i PRO XT, and I've got the H150i PRO RGB, which may be why the manual flash didn't take. (I get an "Unhandled exception" warning when I try to use XmcBootloader.exe with the H150_Pro_XT_V1.1.31 firmware.) Customer support has told me that they DO NOT have firmware for the H150i PRO RGB, so I was hoping that maybe somebody here in the user forums might have an old copy of their firmware lying around? Or maybe some other good suggestions on how to un-brick my cooler? I don't have a backup cooler lying around, so an RMA is kind of the last resort for me. Anyway, thanks in advance for any help or suggestions you can offer!
×
×
  • Create New...