Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'bootloader'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. The power button on my void is not working at all, almost like it has been disabled. From what I can tell it is not in bootloader mode as it is appearing as Corsair VOID RGB Wireless Gaming Headset in Devices and Printers, not Avnera AV6302. The way I have been turning it on recently is by having the USB cable plugged and dongle plugged in then doing a firmware update, as after the update completes it turns the headset on. Also, the headset does not appear to be charging at all. I can leave it charging all day (while off) and the info mic will still be blinking red and if I turn it on (by updating firmware again as mentioned above) then unplug the USB cable it will instantly turn off, like there is no charge. It seemed to have randomly start happening this Friday, after I was using them for a long time and either it didn't warn me about low battery or I wasn't paying attention, and the headset just turned off by itself due to no battery. Ever since then it will not hold a charge and the power button does not respond. If anyone has experienced something similar and has a solution it would be much appreciated.
×
×
  • Create New...