Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'boot error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. I have recently built a computer and got the whole pc running without any problems. I was able to install windows on the mp500. The drive itself was working properly no issues that I could see. After getting all the programs I needed on it I went ahead and turned off the pc to install a mass storage hdd. The hdd didnt show up in windows so i decided to restart the pc once more. After that second restart windows would not start from the mp500. I disconnect any storage other than the mp500 and still could not get it to boot to windows. The drive is also not showing up in the bios. The windows repair tool says there is not readable drive. My ssd is not being read and I would like some assistance on the matter if possible. Thank you in advance for any assistance you may give me. Not my pc its a pc I built for a friend so I will leave the specs down here: MOBO: Gigabyte Z270P-D3 CPU: Intel Core i5 7500 GPU: EVGA GeForce GTX 1060 6GB GAMING (Single Fan) OS BOOT DRIVE: Corsair Force MP500 Storage: Seagate 2TB BarraCuda SATA RAM: 8GB Ballistix Sport DDR4 2400 MHz (2 are in the system) I lent her an extra RAM stick that is the same exact model I bought the same time she bought hers. PSU: Thermaltake Smart 600W 80+ White OS: Windows 10 Home Thanks again for any help ^_^
×
×
  • Create New...