Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Moin, habe mir die K95 gekauft also soweit bin ich zufrieden mit der Tastatur. Nur hab ich ein "kleines" Problem, meine Farbe Blau wird nicht angezeigt. Nun ein LightReset habe ich schon durch, genau wie Firmware Update erzwingen. Beides hat nichts gebracht. Gibt es noch mehr Möglichkeiten wie ich das Blau wieder zum laufen bringe?
  2. I was inspired by sea of thieves. Lot of green, some blue, a bit of gold and that all :biggrin: Make sure you're using HD FAN and for vengeance rgbPRO you need to enable full software control. Download on Alex Krastev website Download on Alex Krastev website
  3. Ive had those fans for at least 6 months now, they were working fine. i swapped cases and left them unnused for at least 1 month. i then decided i would put them in my new case, but to my surprise one of them is glitched out and the other is just not working https://cdn.discordapp.com/attachments/332053065471623168/518250983608811541/corsair1.png (the one on the left is always stuck on that blue color on the top) i disinstalled corsair link and installed icue instead, thought that might fix the problem, it didnt. all the latest drivers & stuff installed https://cdn.discordapp.com/attachments/332053065471623168/518250793045065728/unknown.png so i think it might be the fans that have gone bad? or did anyone have this problem before?
×
×
  • Create New...