Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'arma'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. ARMA request from ticket # 889274 [incident: 190501-000231] After having an issue with a RAM module I created and RMA and it was granted quite quickly. However, being a single 8GB module from a 16GB kit, you required the entire kit to be returned. I asked for an advance RMA and you gladly accommodated my request. Standard procedure is to charge my credit card, usually after so many days, but you chose to charge it right away. Not a problem (other than doing refunds in foreign currency involves some percentage losses on my side through the credit card company)... I sent back the product on May 29, 2019. Upon checking the status of the RMA, the original link in the email no longer goes to the RMA site it once did. I have since sent a couple of emails to corsairsupport@mailpc.custhelp.com as presented on your website, however no reply as of yet.... and no refund as of yet. This makes 26 days... Is it normal for Corsair to take so long with the RMA process? Awaiting a reply / refund / some form of communication. Thank you.
×
×
  • Create New...