Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'aio h150i pro xt'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 7 results

  1. Hey, i was wondering if a Corsair icue h150i rgb pro xt would fit inside a 4000d airflow. I know if it does it needs to be infront, with tubes up. Some people say it does and other says in dosent. I have seen pictures of it fitting. But im not quite sure
  2. Hi. TL;DR Are there any pitfalls if I replace the ML120 PRO non-RGB fans that are included with H150i Pro XT cooler with LL120 RGB White fans (SKU: CO-9050091-WW)? --------------------- More details --------------------- I made my first PC build and I have the latest and greatest H150i Pro XT AIO cooler for my Ryzen 3950x processor. But it was a surprise for me that H150 Pro XT, although being the latest Corsair AIO, doesn't have RGB on the fans. So I would like to change the included ML120 PRO fans (non-RGB) with RGB fans. I have noticed that Corsair engineers prefer putting high velocity fans (high RPM) for AIO coolers. For H150i Pro XT the ML120 PRO fans has the maximum RPM 2400. So I need the closest RGB equivalent, that is why I would like to use LL120 RGB White fans (SKU: CO-9050091-WW). Why LL120 RGB White? Correct me if I am wrong, but seems these fans (White) are the fastest RGB fans among any fan type (like LL, ML, QL etc) by Corsair at the moment - 2200 RPM. So using them as a replacement I would get the best of two worlds: fast RPM and beautiful RGB - perfect combination. Oh, and I have Corsair Commander Pro with RGB LED hub that came with my Obsidian Series 500D SE case, so no problem with addressing the lack of RGB control in H150i Pro XT. Would appreciate the experienced Corsair enthusiasts pointing out some possible pitfalls (if any). Thanks.
  3. Hey all, So I recently got a NZXT kraken x73 360mm AIO and I had to do some questionable things to get it mount in a "correct formation" but it makes me a bit nervous. So question is can I top mount it in the crystal 570x ( with or with some mods) or can I front mount it with tubes going down? It definitely look possible but the only worry is then that the tubes may then not be long enough to reach. Please let me know, Thanks
  4. Hey, need Help to find the serial number of my AIo h150i xt pro Or maybe someone else can help me with my problem I‘ve preesed in the iCue Software an Update Button which failed (it was the h150i xt pro) my fans are immediately went on max speed and the AIO won‘t be recognized from iCue anymore. Im not able to speed down the AIO Fans atm... The rgb is also truned off since failed Update
  5. My icue software suggested a update for my Corsair iCUE H150i RGB PRO XT, i went on and did the update. Now my cooler is bricked, fans run at 100% speed, no lights on the pump (but pump still runs) and it won't show up in the icue software anymore... I tried restarting the pc, reinstalling icue (first removing it through controllpanel), i changed usb port on my mobo (only have two). It still shows up in my device manager.. and makes the reconnected/disconected device sound every 30sec.. i read threads with the same issue but the only fix was to flash the pump, i cant seem to find the flash file/ driver file for it.. please check the video from corsair, showing these files. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=oW9C8fxU72U&feature=emb_err_woyt[/ame] i would appriacte if anyone could send me these files, or suggest another fix that does not include sending the unit away for a flash :)
  6. hey, i recently bought a corsair h150 pro xt after installing it i fired up my pc to see that there was no lighting coming from the pump and i cant figure out how to get the rgb to work. the pump is on i can hear it and can feel it aswell i can control pump speed and fan speed in the icue software without any problems but the lights on the pump just wont turn on it just stays black heres what ive tried: i've tried connecting it to different sata connectors coming from my power supply. i've tried connecting the usb cable wich comes from the pump to different usb ports on my motherboard. i've tried updating icue. i've tried updating the firmware of the aio. i've tried instant lighting. all to no avail
  7. Last week I was privileged and lucky enough to go into Canada computers and purchase a new h150I Pro ( non XT ); once getting the product home and hooked up I noticed that there was what seem to be cracks on the actual pump housing; performance was not impacted but from an aesthetic standpoint, and from the standpoint of a “new product“ this was unacceptable. After fighting with the store to return my defective “ but new” product , they informed me that they did not have another H150 I Pro. Only the H150I Pro XT Icue. At this point in the interaction I’m pretty much done I tell her no problem pay the difference about $80 Canadian RuPaul’s and get in my car and go home. Fast forward to two days ago when my new noctua PWM A 12 x 25 came in! This at least in my mind is the final part for my new build! Ultra quiet radiator fans where I don’t lose out on performance; after connecting the fans the first time everything seems fine; fans followed the curve that was already set in ICUE. I then decided that because the Noctua fans are quieter than the MAgLev fans thaT come with the AIO that I will go into ICue to change the fan curve. Fast forward to 48 hours later the fans are pinned at 100% I have tried switching the fans back to the original fans, no dice, I have tried using the motherboard Header to rule out if the fans were duds, they are not they work perfectly via motherboard Header! I have done “ clean install” of Icue. And honestly at this point in time I don’t know what else to do I have obviously created a ticket with coarse hair and I’m waiting to hear a response but is anyone out there ran into this problem I cannot honestly think of anything else that would cause this. Obviously HW info 64 can mess around with IQ so I uninstalled and still no luck, HW info 64 also has Safety settings for aceatek/corsair branded coolers , and still nothing. Next step? Rip out this ****ing AIO and replace it with a velocity EKWB? At least I won’t have any Icue bull**** slowly driving me mad. Side note - Definitely a corsair fan, this particular builder has two MP 600s NvMes, a HX 1000 power supply and Ofcourse , this shotty controlled AIO. Usually one of the first brands I would recommend but after this battle I’m not so sure about that anymore any comments tips would be greatly appreciated at this point. Thanks in advance guys
×
×
  • Create New...