Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags '7.1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 6 results

  1. Today I just put in my headset and saw that my headset left speaker was not working but when I used the sound regulator it started working and wen am no touching the sound regulator the speaker is not working can some one help me find a solution pls? I don’t know if it is a fabric defect because I had my headset for just 1 month and I don’t know if I need it to go to garantí or if there is a solution
  2. I own a Void Pro Wireless that I've come to love. I wanted to upgrade to the Void Elite Wireless (which I believed was better in every way since you know, it's supposed to be it's direct upgrade, a more recent version). My problem revolves around the surround system which feels much worse on the Void Elite compared to the Void Pro. With the old headset (Void Pro) : - This is what is displayed in iCUE when my old headset is connected. - This is what is displayed when I click on it. Now with the new headset (Void Elite) : - This is what is displayed in iCUE when my new headset is connected (notice how the name of the headset goes from "Void Pro Wireless" to "Void Elite Wireless"). - This is what is displayed when I click on it (notice how the name of the surround, as well as the icon, goes from "Dolby Surround" to "7.1".) So I thought "Wait, maybe I need to turn on Dolby surround in the Windows' sound tab". To my disbelief, it was never on with the old headset. It couldn't be since Windows asks me to download the Dolby app if I want to turn the Dolby surround on. So, I would like to know if there is a way to get the Dolby surround system (of the Void Pro) enabled on my new headset (Void Elite) instead of that new "7.1" and supposedly better surround ? It hurts me to realize that my girlfriend bought me a new headset and it's actually worse than the old one even though it's supposed to be an upgrade. EDIT : Just realized the Elite is actually worse than the Pro. Looks like there's no issue then, I just made a costy mistake. If any admin walks by, please delete this thread.
  3. Hallo, ich würde mir gerne den Corsair ST100 Kopfhörer-Ständer kaufen. Meine Frage ist nun, ob ich dann trotzdem, da das HS70 ja wireless ist, den 7.1 Surround-Sound des ST100 nutzen kann? Oder gilt das nur für Kopfhörer die über einen Stecker am ST100 angeschlossen sind?
  4. Hello, New to the forum. This is my first ownership of Corsair products of which I am quite satisfied. However, as all computers and accessories do require tweaks to resolve discovery of issues. My setup/issues include (for this post) VOID Pro Wireless and ST100 using iCUE in a WIN PRO 10 environment. Firmware for all at latest revisions. BIOS up to date. The issues are: There is no balance control for the VOID Pro Wireless in the SOUND applet. All other devices in my setup have balance control including the ST100 (issue: ST100 balance gets L&R reset to equal when volume is lowered to 0 or muted). VOID PRO Wireless: Within iCUE there is no balance control that I could find. Within SOUND applet there is no balance control but ST100 does have balance control. So...I need balance control as I have some (not all) hearing loss in one ear. Maybe it is my setup or a bug discovery? I would also note the VOID PRO wireless control can be switched between "Stereo" and "Dolby Headphone" as depicted in iCUE. My question is according to documentation there should be a "7.1 Surround Sound" selection. Is the Dolby setting to be considered 7.1 Surround? Dolby Surround (as I typically know it as 5.1 Surround) and 7.1 Surround are different. To compare VOID Pro to the ST100, it can be switched between Stereo and "7.1 Surround Sound, Surround Headphone" as depicted in iCUE. Technically, should VOID Pro and ST100 have three settings (stereo, 5.1, 7.1)? Both devices have 8 channel, 16bit, 48000 assigned to them in Sound applet. No other configuration listed. Thank you to all in advance for any clarity and/or known fixes to resolve the above. Richman
  5. I updated my CUE 2 this morning and now my 7.1 surround on my Void wireless will not work at all. I have tried restarting my PC multiple times, I have re-installed the software and drivers multiple times. CUE will "switch" between Dolby 7.1 and 2.0 on the software but it does absolutely nothing. My audio sounds like absolute garbage as well. Profiles are useless as well. Windows does not recognize my headset as 7.1 either, it is grayed out and unchecked. I can't figure out what the deal is and nothing I have searched has helped, only stuff I have seen is "have you restarted? Have you re-installed?" and nothing of substance. Trying to find someone who can help me and not say the same thing every other person tells someone :brick::[pouts: lol
  6. I've owned the h2100 for little over a year and it's worked fantastically until recently. After receiving the message "Not enough USB controller resources" on several occasions the headset audio would cut, this prompted me to fix the issue by switching USB ports. This time, the issue did not fix and I restarted my PC. When I restarted my PC the audio was restored but now the headset sounds like it only plays 2.0 audio. I switched to several different USB ports, uninstalled the driver via the Corsair gaming headset setup and removed completely with device manager and reinstalled and still the headset will only play audio as if it was in 2.0. Switching to 7.1, 5.1 and hitting the power button by the dolby emblem changed little. The speaker symbols in the Corsair gaming headset control panel only show two speakers infront of me out 6 lighting up when I hear sound on anything other than video games. Listening to music via youtube OR itunes for example is only in 2.0 and sounds TERRIBLE compared to how it used to sound. When I launch a game, the game will be in surround and sounds fine. Is there anyway to restore 7.1 surround to my other applications?:confused:
×
×
  • Create New...