Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '7.1 dont work'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hey everyone, I have the problem that if I leave my USB dongle of my HS80 headphones plugged in while it boots up, my PC freezes in the screen where I can press F2 to get into the UEFI. Sometimes it boots windows after 2-3 minutes, but the OS also takes 2-3 minutes to start again instead of 6 seconds. If I remove the stick while booting, then it starts quickly from this point. (I saw this issue in other threats about Keyboard/Mice dongles an tried to troubleshoot like them, unfortunately nobody came to a solution that worked for me.. 😔) In addition, I can only use the headphones in iCUE in stereo. Unfortunately, the button on which I could switch to 7.1 cannot be pressed. (Its grayish) Troubleshooting so far: - iCUE is running on the newest version. - Drivers are running the newest version. - iCUE and Drivers clean install/reinstall - BIOS/UEFI is running on the newest version. - I tried many USB BIOS Settings nothing worked. - The Corsair Support wont answer me for two weeks now. My Hardware: - MB: Asus Maximus VII Ranger (Z97 Chip) - GC: Gainward Ghost RTX 3060 - RAM: 16GB HP - Processor: Intel i7-4790k - Corsair H100i Elite Capellix (AIO) - Corsair ST100 (Headset Stand) - Corsair HS80 RGB Wireless (Headset) - Corsair M65 RGB Elite (Mouse) I hope someone can help me, I'm desperate and have no more ideas what it could be.. Thanks in advance! Greetings Critical
×
×
  • Create New...