Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '32gb ram'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Hopefully, somebody can help me. I do have an Asus Prime Z 490-A motherboard with a 10700KF and two CMK32GX4M2D3600C18 and latest bios 2201. I can't get the speed higher than 3000 while it's 3600 memory. settings 18-22-22-42 1.35V I have to set manually speed to 3000, if on automatic or if I put it myself higher than 3000, system won't boot or error on bootscreen. What am I doing wrong? Thanks in advance, Caesar
  2. Hello everyone, Hope someone can help me to fix this. So i recently purchase the Corsair Vengeance Pro RGB ((4*8Gb) 3600MHz)). So to enjoy at the maximum this amazing frequency a choose to activate the XMP. But when I do so after 10-30 minutes, I get a blue screen with this message : KMODE_EXCEPTION not handled. Previously I had the Corsair Vengeance RGB ((2*8Gb) 3466MHz) and when I overclocked it at it maximum frequency with the XMP it worked. So since I passed to 32Gb, it crash. I have doubt on : - the under voltage of the memory it is at 1.35V like as recommanded. - the auto configuration of the XMP that causes this crash. So do any of you have ideas ? Or a manuel XMp configuration that may work ? I don't really want to configure myself in YOLO "in manuel mode" and do a mistake that may cause damage to my PC. Thanks a lot.
×
×
  • Create New...