Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3080 fe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. So I recently was able to get ahold of a 3080 FE and I was hoping to adjust the RGB in iCUE. However, it doesn't appear where the other components are. I was originally using iCUE v3 upgrading it all the way up to 3.38.61 and tried using a bunch of older versions as well with no luck. I just upgraded to v4 hoping it would show up there. However, it hasn't. I have updated the graphics driver for the card and have the latest BIOS for my motherboard (an MSI Meg Unify x570). I am honestly not entirely sure what to try at this point. Does anyone have any ideas? This isn't super important but I would just really like it to work if it can be done. I was able to edit the RGB in EVGA Precision but I would rather be able to do it in iCUE as I prefer MSI Afterburner. My only thought at this point is possibly my motherboard isn't compatible? Or maybe there's a setting in my BIOS I have to fix? I'm honestly not sure.
×
×
  • Create New...