Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags '#fanhub'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Hello dear Corsair users, I have Corsair Obsidian 500d RGB SE Premium Case (https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Software-Control-and-Monitoring-Cases/Obsidian-Series-500D-RGB-SE-Premium-Mid-Tower-Case/p/CC-9011139-WW) There are 3 default LL120RGB 120mm fans(or QL120 120mm im not sure) on the front side, mounted by the manufacturer. And i got H115i RGB Platinum 280mm Liquid CPU Cooler, mounted on the upper side. Finally i got one ML120 Pro RGB 120mm fan, mounted on the back side. Connection schema is here: https://imgur.com/a/hDIEERf But the problem is i cant control speed of ML120 Pro (the fan on the back side). Actually i wasnt able to control any of them, but then i made some researches and forced icue to update and from device settings i changed all pin out types to 3-pin. Thus i can control fan speeds now, except the fan#4 the one mounted on the back side. Thats the fan port #4 and if i try to change its pin out from auto to 3pin it stops working. Here is my icue settings; 1- https://imgur.com/a/SWGm5rU 2- https://imgur.com/a/rhJFvl3 As you can see, fan#4 works at at 1500 RPM, and changing its performance setting doesnt work. No matter what it always works around 1500 RPM. How can i fix that? And one more thing; default fans of the case (fan#1,2,3) work around 700 RPM at quiet performance setting. But i wonder if the quiet performance means 700 rpm. It should be lower then 700 imo. Thanks for your help.
  2. Bonjour, j'ai un problème avec le fan hub livre avec le boitier carbide spec oméga. je me suis rendu compte que l'un de mes ventilateurs ne s'allumait que a moitié et lorsque j'ai essayer d'interchanger les prise entre les ventilateurs(ventilateur1 sur port 2 et v2 sur port1) j'ai remarquer que c'etait le deuxième qui ne s'allumait desormais qu'a moitié ;j'ai par conséquent essayer de brancher le ventilateurs qui ne s'allummait qu'a moitier sur mon port 3 au lieu du port 2 du hub qui est defectueux. Seulement lorsque je l'ai brancher le ventilateur ne s'allumait pas comme si il n'etais plus reconnu par le hub. comment pourrais je faire pour que le hub reconnaissent les ventilos sur les ports 1 et 3(4,5,6) et pas seulement les ports 1 et 2.
×
×
  • Create New...