Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

  1. Hola, acabo de comprar los carsair virtuoso se gunmetal y estuve durante 2 dias bien sin embargo en algun momento empezo a dar un fallo ya que los conectaba y despues de unos minutos chirreaba el sonido o no daba audio, estuve viendo y al parecer dicen que es por el firmware, tengo instalado icue 4 y el firmware de los audifonos son los siguientes Receptor v. 0.16.80 Audifonos v. 0.17.149
  2. Currently when starting ICUE with my K70 RGB I receive an error message that the device is not found (profiles are still intact and keyboard acts normally), before this I originally received a message telling me to "turn on wireless keyboard" even though the K70 is wired. I have tried different USB ports and have updated the ICUE software to the latest version (4.13.226) with no change. ICUE allows me to update the firmware to 3.08 but I am hesitant as the keyboard works fine (I'd rather have a working keyboard than use ICUE) and the software does not seem to be communicating with the keyboard as it only indicates "?" as being the current version of the firmware. I love the board and have never had any problems with it whatsoever. Should I update the firmware? Has anyone else had this problem?
  3. So I read most of the things on how to uninstall iCUE 3, did it, deleted all files on the system, even on regedit. Still have the same error, now I cant even use my corsair headphones anymore, what else can I do? :!: btw, im trying to install version 4.11.274 Error said: https:// imgur.com/a/5QCLAbQ (delete space)
  4. Hi!, I have a problem that appeared six months ago: I have always carefully maintained my Icue software and downloaded new updates, but for six months there has always been an (irregular) error on my Corsair Vengeance RAM bars have a small symbol with an exclamation mark so a warning now i can no longer click on the settings for my bars for me this is nothing normal and it appears irregularly I hope someone had the same problem and can help me (there is a photo with the software and the warning in the appendix).
  5. Hola. Compre mis hs60 pro hace dos días, recién el día de ayer instale icue para configurarlos para xbox, el problema es que icue no detecta el micrófono pues no me sale el controlador del volumen del audio que esta colocado del lado derecho. Ya revise mi pc y sí detecta el micrófono de los audífonos, además, tiene habilitado el que otras aplicaciones utilicen el micrófono. ¿Qué solución me dan? ya busque si no ocupa actualización tanto manual como automáticamente y no funciona nada.
  6. Desde hace seis meses tengo un LS100 con un par de kits de expansión. Funcionaba bien, con algún que otro cuelgue que se solventaba reinstalando la aplicación. De golpe un día dejó de reproducir movimiento en el canal 1, los leds quedan fijos, salvo en la primera mitad de la primera tira, que si reproduce movimiento. Dejo aquí un vídeo que he subido para ver si me pueden ayudar. [ame]https://youtu.be/zDk2SEQmvJk[/ame] [ame=https://youtu.be/zDk2SEQmvJk]https://youtu.be/zDk2SEQmvJk[/ame] El botón de encendido y apagado de la controladora solo enciende y apaga el principio de esa primera tira que comento. Lo demás permanece encendido y estático. Cuando lo desenchufo de la corriente eléctrica y lo dejo 10 minutos sin corriente, al volverlo a conectar reproduce movimiento, hasta que enciendo el pc, en ese momento se queda fijo otra vez. He revisado conexiones, actualizado todo y demás.... Es un producto de bastante calidad y de bastante precio también, espero poder solucionarlo, y que todo fluya como debería . Saludos
  7. Hello. :maldad:. In icue, the second channel does not appear. The LEDs that I connect to the first channel, 2 strips of 250 and four of 350 do not respond either. The button to turn the lighting on and off also stopped working. My experience was positive, everything worked perfectly. Yesterday everything began to fail. Uninstalling ICUE does not fix anything. What I can do? Hola. Mi LS100 Starter Kit muestra un solo canal de iluminación. En icue, no aparece el segundo canal. Los leds que conecto al primer canal, 2 franjas de 250 y cuatro de 350 tampoco responden. El botón para encender y apagar la iluminación también dejó de funcionar. Mi experiencia era positiva, todo funcionaba perfecto. Ayer empezó a fallar todo. Desinstalar ICUE no soluciona nada. Que puedo hacer?
  8. Products: - Corsair K55 (keyboard) - VOID rgb elite wireless (headphones) I have multiple profiles in iCue, but I've only tested this on 1 of them, the one I use regularly. When I am charging the headphones with their USB cable, the connection is a bit "delicate", since with a slight movement it disconnects and reconnects for a second. Recently (2 weeks maybe) this error began to happen in RGB lighting. When the charging USB is disconnected from the headphones the keyboard illumination changes to stable red suddenly and cannot change it in any way. The only thing that works is to completely close the iCue software and activate it again.
  9. Hello everyone, I have the following problem, for a while my Commander pro no longer shows me all fans and if then usually only two with strange values. I have connected 5 fans and one pump. It seems that the problem is caused by Hwinfo, is there a solution? At the beginning everything worked great. Thanks in advance for your help. Best regards Luca
  10. The title pretty much says it all.. the issue started after updating windows to version 2004 and is still here after updating to 20H2 as well. It's impossible to recreate the problem, since it's completely random. It happens whenever it wants. The error message appears for a brief moment right before the computer shuts off and says about an exception in a memory address I think. Also I've noticed one more thing: When the system boots up if I go in the event viewer there's always a Windows Error Reporting event related to Corsair.Service. DisplayAdapter.exe.. only when there hasn't been an error window during the last shutdown. Every time I get the error when shutting down, the next time I start the system there's no Windows Error Reporting event related to DisplayAdapter. Very strange behaviour... This is a widespread issue Corsair, please try and fix it or at least give us the option to disable this service.
  11. Hey there, I've got a little problem on my end here. Maybe you guys are able to help. For about 5 Months I've got a Lightning Node Pro with 4 RGB Strips. However, I'm not able to turn off 4 LEDs. I'm also not able to change their color. They are stuck at pink. Things I've tried - Disabled SDK - Updated iCUE (Now running 3.36.125) - Force Updated the Lightning Node Pro (Running 0.10.4) - Removed Third Party RGB Management (MSI Mystic Light) - Restarted iCUE Service - Removed my iCUE Home Integration Service - Reseated the LED Strips I've attached some Pictures to illustrate my issue. Thanks in advance and enjoy your Saturday!
  12. Hi all! Today iCue suggested a firmware update for me, and now my AIO is dead: FANs at full RPM, no RGB and iCue no longer recognize AIO. Have tried many things and no luck, changed USB port, restarted service and so on... :( Going to create a ticket now with support, but I would love to get some quick tips if someone have them... Cyberpunk 2077 is waiting. *cry* Many thanks!
  13. Hello everyone. Recently (less than 3 months ago) I bough a H100i RGB SE. All my build has been white since the start and so the RGB from cooler, motherboard, ram etc. But out of nowhere the pump from the cooler turned yellow-ish and right now is full yellow-orange (picture attached). Is this a software problem, windows or what? Thanks for the help!
  14. hey leudde meine relativ neuen corsair produkte m55 rgb pro und k55 haben beide seltsame probleme. kleine info: ich verwalte beide mit icue es hat zuerst mit der maus angefangen: plötzlich, nach etwa immer 10-15 minuten nach start des computers reagierte sie plötzlich nicht mehr und ich muss sie erneut anschließen. ab und zu sehe ich auch in icue ein kleines rotes dreieck bei den einstellungen der maus. dann fing es mit der tastatur an: manchmal reagiert sie nicht oder entkoppelt sich einfach so beim drücken einer taste und verbindet sich sofort wieder. machmal spammt die tastatur ohne dass ich etwas mache die letzte taste, die ich gedrückt habe und hört dann irgendwann wieder auf. auch bei der tastaur wird gelegentlich ein rotes dreieck angezeigt. ich habe icue reinstalliert, die geräte entfernt, updates erzwungen und komplett neue profile erstellt, aber nichts hilft. hat irgendjemand tipps? danke im voraus<3 leo
  15. Adding buttons to start apps located in the AppData folder simply does not work for me. I get "The File cannot be accessed by the system" when trying to select the application to launch every time. This issue is present on ALL apps located under AppData. Most of the apps I am trying to add are ones I REALLY wanted to add to the Nexus, such as Spotify, the Xbox PC App, Discord,... I am logged in as admin (only account on pc), I have full control/permissions, tried making a shortcut (and placing that in various locations),... Am I missing something here?
  16. Hi. I use Corsair iCue. Tried to update (iCUE 3.33.246 release). Wouldn't update. Then tried to uninstall. Wouldn't uninstall. I used a third-party uninstall to power-uninstall iCue. It worked for uninstallation, but now I still can't install it. Even tried installing using the Administrator account. No luck. Keep getting this same error for everything I try. Very frustrating. No forum solutions I've searched online worked. Now, I have NO updates, and NO iCue software for my Corsair-brand gaming mousepad/mouse. Here's a screenshot. Please help. I keep having issues with iCue updates.
  17. I got this headset yesterday and it was working just fine. I shut down my computer and charged the headset with the provided cable over night. When I booted up this morning it would no longer connect wirelessly. Wired connection works fine. It won't pair with the dongle. iCUE shows an error with the dongle with no further information. I have tried this. I have un-installed and re-installed iCUE. I have tried installing older versions of iCUE. I have tried to force firmware update on the dongle. I have un-installed the device through USBDeview. I have removed the device through Windows. I removed it through the device manager. I have updated Windows. I have restarted my computer more times than I can count. The last thing I have yet to try it to drain the battery and try re-installing from there which I am doing now. It's a good thing I let it charge all night long. I have submitted a ticket to Corsair but I doubt I will be hearing back before the middle of next week. I am ready to send this back now. This is incredibly frustrating. Edit: Found this in the logs, don't know what to make of it.
  18. Hello I found that the new anticheat on CS:GO if you play with the ICUE active the CS:GO enter in a untrusted mode, if you play in that mode lower your score. If i close the ICUE have no problem but no have drivers for my divices Have posted on steam and here. regards
  19. So whenever I try to run my ICUE software I get this error: error - I have tried reinstalling/updating my DirectX software - I have tried reinstalling my ICUE software - I've tried just about every combination of uninstalling, reinstalling, and restarting that I can I have no idea where to go from here, any suggestions? System Specs: Windows 10 64 bit (Latest version to date of post creation) Ryzen 3800x RTX 2070Super ASRock b450 Pro4 Crucial MX500 2.5 ssd
  20. After an iCue update I couldn't change my keyboard settings in iCue anymore as, for some reason, it now has that error icon. I've changed nothing whatsoever
  21. Hey guys, today as I started up my pc I noticed that my K75 RGB has no lighting anymore. Sometimes iCue didn't start up during the boot and I had to start it manually, but after starting it today, the icon appears in the taskbar for a short time. After that it is gone again. I've checked the log files and saw this: 2020-07-01T04:27:32 I cue.init: iCUE version: 3.30.89 2020-07-01T04:27:32 I cue.init: Updates server: https://www3.corsair.com/software/CUE_V3/ 2020-07-01T04:27:32 I cue.init: Build type: Public Release 2020-07-01T04:27:32 I cue.init: Application ID: 5704 2020-07-01T04:27:32 W cue.locale: Cannot find dir for qt *.qm files 2020-07-01T04:27:32 I cue.init.font: Using Regular text font family: "Open Sans" 2020-07-01T04:27:32 I cue.init.font: Using Title text font family: "Gotham Bold" 2020-07-01T04:27:32 I cue.hid_device_detector: Start worker thread. 2020-07-01T04:27:32 W cue.libs.focustimecounter: Previous session ended improperly, number of starts wont increase 2020-07-01T04:27:32 W cue.datacollection.devicelistwatcher: The device list was not saved correctly after the last session. 2020-07-01T04:27:32 W cue.lib.datacollection.engine.sqlite: SQL query failed. 2020-07-01T04:27:32 I cue.devices.enum.hid: Leaving working state. DeviceEnumeratorBase::WorkingStateChangeReason::UserSessionPropertyChanged Session disallowed. 2020-07-01T04:27:32 I cue.devices.enum.router: Leaving working state. DeviceEnumeratorBase::WorkingStateChangeReason::UserSessionPropertyChanged Session disallowed. 2020-07-01T04:27:32 I cue.devices.enum.clink: Leaving working state. 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Trying to load library: "I:/iCUE/Corsair/CORSAIR iCUE Software/plugins/ASUS/asus_motherboard_plugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Library is loading, will check if it's plugin: "ASUS/asus_motherboard_plugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Trying to load library: "I:/iCUE/Corsair/CORSAIR iCUE Software/plugins/Lenovo/CUEPlugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Library is loading, will check if it's plugin: "Lenovo/CUEPlugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Trying to load library: "I:/iCUE/Corsair/CORSAIR iCUE Software/plugins/OriginPC/CUEOPCPlugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.plugin: Library is loading, will check if it's plugin: "OriginPC/CUEOPCPlugin.dll" 2020-07-01T04:27:32 I cue.devices.enum.phost: Leaving working state. 2020-07-01T04:27:32 W cue.plugin: Processing already finished 2020-07-01T04:27:32 W cue.plugin: Processing already finished 2020-07-01T04:27:32 W cue.plugin: Processing already finished 2020-07-01T04:27:32 W cue.sensors.storage: SensorInfo load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.clink.configuration_manager: Cooling storages load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 I cue.profiles.folders.tree: Profile order deserialization started: "C:\\Users\\XXXX\\AppData\\Roaming\\Corsair\\CUE/profiles/tree.cueprofileorder" 2020-07-01T04:27:32 I cue.profiles.folders.tree: Profile order deserialization finished: "C:\\Users\\XXXX\\AppData\\Roaming\\Corsair\\CUE/profiles/tree.cueprofileorder" 2020-07-01T04:27:32 W cue.clink.ocp.storage: OcpSettings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.clink.device.hw_lightings: Old hardware lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.clink.device.hw_lightings: Hardware lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.dashboard.widget_provider: Widget data storage ( "I:/iCUE/Corsair/CORSAIR iCUE Software/predefined_data/widgetsMetaData" ) load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 I cue.devices.enum.dram: Leaving working state. 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 I cue.ro_helpers: LLAccessIpcClient(0xc6cfbe8) Start connecting to host QUrl("tcp://127.0.0.1:49670") 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Actions load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.library: Actions load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 W cue.dpi.manager: "C:\\Users\\XXXX\\AppData\\Roaming\\Corsair\\CUE/dpi" Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:32 I cue.ro_helpers: LLAccessIpcClient(0xc6cfbe8) Successfully connected to host node at QUrl("tcp://127.0.0.1:49670") 2020-07-01T04:27:32 I cue.session: Locked changed to false 2020-07-01T04:27:32 I cue.session: Local changed to true 2020-07-01T04:27:32 I cue.session.win: Will notify 'connected changed to' with delay 2020-07-01T04:27:32 I cue.actions.macro.win: Init time: 0.401631 (init: 2e-07 reset: 0.0014948 ) 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Controller 0 : Bus capabilities: 3 Max block size: 0 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Controller 1 : Bus capabilities: 3 Max block size: 0 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Controller 2 : Bus capabilities: 7 Max block size: 32 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Northbridge: Intel Haswell E 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Southbridge: X99 2020-07-01T04:27:33 I cue.llaccess: Slot count: 8 2020-07-01T04:27:33 I cue.hw_profile.manager: Start worker thread. 2020-07-01T04:27:33 C cue.button_content_storage: "Loading of devices properties failed!" Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:33 C cue.button_content_storage: "Loading of library property failed!" Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:33 C cue.buttons_lib: "Loading of buttons library failed!" Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:33 W cue.touchscreens.crossdevice: Touchscreen removed cross-device screen ids load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:33 W cue.screens.data_provider: Widget data storage failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input 2020-07-01T04:27:33 I cue.core.init_ui: Starting UI. 2020-07-01T04:27:33 W QObject::connect(MobileServerSettingsModel, ProgramSettingsModel): invalid nullptr parameter 2020-07-01T04:27:33 C cue.sys_info.win: Failed to acquire service: 80070422. Does anyone know how to repair this? I've reinstalled iCue completely, I've uninstalled it, deleted the registry keys like stated in the corsair guide on how to uninstall it completly and reinstalled it. But no luck so far.
  22. I have recently upgraded to liquid cooling for the first time and it is great, however I'm having an issue with either the iCue software or the cooler itself. I have set a profile for the cooler, the RGB reflects the coolant temperature and set a custom fan curve. The issue is, every now and then the coolant temp dips to 0 or jumps to 100 for a moment. This causes fan spin-up for a moment as well as a momentary reset of the RGB profile. What the RGB does is it turns off entirely for a split sec, then turns on to color wave, then back to my set profile. The temperature spikes are visible in HWiNFO64 as seen on the screenshot. This seems to happen whether the CPU is under load or not. I am not sure if this is an issue with the iCue software or the hardware. Could someone shed some light on the issue, please? I've already reattached all cables, trust me, nothing is loose.
  23. Hello everyone, This is my first post because i am looking for help and cant seem to solve this issue as ive tried everything that i personally can think of and maybe someone has a solution. Before my issue i will state what im currently running with Asus Strix z390e Mobo Asus Strix 2080 GPU Lighting Node Pro Corsair RGB Fan Hub 6 LL120 Fans 4 Corsair Light Strips My fans are configured in order from 1-6, 1 being Front Bottom --> Top Rear The problem i am having is that my 1 and 2 Fans are properly synced with iCue with whatever light effect i have set, and the 3-6 fans are either, glitching out, sometimes completely off, or showing a different color than i have (i.e. i do instant lighting red, fans 1+2 are red, Fans 3-6 are Blue). i know for certain the LEDs on all 6 fans are okay because i have unplugged each fan that are placed 3-6 and plugged them in number 1 and they light up fine. at first i thought it is simple the LED Hub that was busted, but i have an extra one that i never used (from LL120 3 pack) and replaced the one in my PC and it did not fix any issue. Lighting from fans 3-6 still completely off, or buggy. upon startup all fans turn on full Rainbow RGB but 3-6 begin glitching almost as if its doing a rain effect but in rgb. then my pc is fully started and my instant lighting turns on and the fans 3-6 go off. I have CCleaner'd my icue software AND all asus aura softwares incase that there was a confliction error or something going on with them. Note that i do NOT care if my mobo and gpu are synced to Icue. i usually manually set them to white LED through asus Aura. This leaves me to believe my issue is with either 1. Lighting Node Pro or 2. a bug in the iCue software or maybe 3. an issue with an update or maybe multiple programs causing an error of some sort. I will buy the commander Pro IF it solves my problem but i dont want to cough up 75 bucks if the problem will persist. any thoughts please help. thank you for reading *EDIT i forgot to mention that, of course, i do have everything properly configured in the iCue software on the LED channels. i should add that my lighting setup was completely fine up to some point in time that i cannot pinpoint. without ever physically opening my PC or changing any hardware the problem came out of no where.
  24. Any idea what's causing the service to crash? When it crashes, temp monitoring stops and my fans get stuck at the speed they were at. No LED issues and there isn't, to my knowledge, any software running in the background that would be a conflict. Logs attached 090420.zip
  25. Hi all, I bought the void rgb elite usb headphones and when trying them I hear the volume too high. With both videos, music and games, I have to set the volume to 04 or 06 at most, because if I turn it to 30, I become deaf, not joking (all this from the Windows 10 sound controller itself) I have tried disabling the sound drivers on the motherboard (Realtek High Definition Audio and AMD High Definition Audio Device) and it still sounds too loud. Any idea why this problem?
×
×
  • Create New...