Jump to content
Corsair Community

Caleb_Dume

Members
  • Posts

    4
  • Joined

Reputation

10 Good

About Caleb_Dume

  • Birthday 07/22/1969
  1. Thanks for the help! I set the Vcore to 1.32V, but as you see in the screenshot I posted, it is going over the 1.32V. CPU Core Voltage Mode was in Override. I'll post my bios screenshots:
  2. I think I am starting to understand the reason I am over 90C 7m into Prime w/AVX (AVX offset -3 now). Look at HWINFO in previous post and this one. Core frequency is the same. Voltage is less! So, the only difference is Ring/LLC clock! It's 400MHz more and seems to blow up the temps!
  3. Hi, I took off my OC and went back to defaults (XMP enabled). I wanted to see what would happen if I went back to default BIOS (no OC) and tried Prime w/AVX. The temp's never got over 70C. Maximum Vcore was 1.2V. LCD Shut off after 10m and computer went to sleep after 30m. Strange W10 goes to sleep when Prime is running. Anyways, let Prime w/AVX run for 50m total. No issues. Computer resumed from sleep just fine and continued running prime. All cores were running 4.7GHz. Makes me wonder why I am bothering for 300MHz more. Here's the screenshots:
  4. Hi Guys, I have a h150i cooler. I am OCing an i9 9900k to all core 5Ghz. I have AVX offset to -2. When I run prime with AVX enabled, after about 7 minutes, my CPU package temperature goes above 90C and the CPU starts throttling at 100C. Is this normal, or do I have an issue? The temperature gauge in iCUE says 27C when idle. Assume this is pump liquid temperature? I have the fans on balanced and pump on extreme. Under prime, the iCUE temperature is 32C. This is my first OC, so not sure if these temperatures are normal or not. Thanks for any help!
×
×
  • Create New...