Jump to content
Corsair Community

Had my H80i 5 months and all Led's are dead


SilentS

Recommended Posts

  • Corsair Employee
I am sorry that happened and I will be happy to get that replaced for you, please use the link on the left and create an RMA and post the case number and I will do my best to help you with this as quickly as possible.
Link to comment
Share on other sites

@RAM GUY --- Problem is I use the pc for my work and sending it back leaves it out of commission which then stops me from working. So are you or corsair going to compensate me for that ? I don't suppose so. Also I believe that I would have to foot the cost of sending this FAULTY cooler back ?
Link to comment
Share on other sites

you dont need to be without your pc,set up a rma and call corsair and tell them you want an advanced rma where they send the new part to you first,then you send the faulty part back to them

it is standard policy with businesses for to pay to send faulty part back,corsair pays to ship new part to you.

you did however post earlier

I feel your pain aswell having purchased an h80i a couple of weeks ago.

not sure where the truth lies but any purchase less than 30 days pays no shipping i believe...

Link to comment
Share on other sites

I just installed my H80i a couple days ago and now the LED on the water block is not working. It worked on my initial install and when I looked in the case a few days later it is out. As far as I know the cooling is working properly. What are the first steps I should take to resolve this before a RMA. Like the user above this is my work computer so I am trying to avoid the RMA. But if they ship the replacement first I am good with that.

 

Thank you.

 

EDIT: I do have a support ticket already (#6081685) started but I am not getting any response from Corsair

Link to comment
Share on other sites

My LEDs are dead also, I just said F it and left it like that.

 

That's the way i'm looking at it and like I said never buying corsair again. I have got a corsair power supply and corsair ram, guess I will just have to hope they survive eh !

Link to comment
Share on other sites

you dont need to be without your pc,set up a rma and call corsair and tell them you want an advanced rma where they send the new part to you first,then you send the faulty part back to them

it is standard policy with businesses for to pay to send faulty part back,corsair pays to ship new part to you.

you did however post earlier

 

not sure where the truth lies but any purchase less than 30 days pays no shipping i believe...

 

If you look that post you quoted was from way back in April I think, a wee bit longer than 30 days.

Link to comment
Share on other sites

If you look that post you quoted was from way back in April I think, a wee bit longer than 30 days.

 

it was from march and when i read it ,it looked like an 8 so an apology is in order and thus i do offer one.speed reading certainly isnt my forte

Link to comment
Share on other sites

I just installed my H80i a couple days ago and now the LED on the water block is not working. It worked on my initial install and when I looked in the case a few days later it is out. As far as I know the cooling is working properly. What are the first steps I should take to resolve this before a RMA. Like the user above this is my work computer so I am trying to avoid the RMA. But if they ship the replacement first I am good with that.

 

Thank you.

 

EDIT: I do have a support ticket already (#6081685) started but I am not getting any response from Corsair

Dirtdog, Sorry about that, Corsair is closed on the weekends so you probably won't get a response until Monday. If you do not hear from them by then it may be best to call them up.

 

Originally posted by SilentS

Quote:

Originally Posted by Watergunz View Post

My LEDs are dead also, I just said F it and left it like that
.

That's the way i'm looking at it and like I said never buying corsair again. I have got a corsair power supply and corsair ram, guess I will just have to hope they survive eh !

 

Sorry to hear that. I just don't get it though. You have all those Corsair products , so obviously you like their stuff.. Your seriously going to jump ship over a couple of LED's? At least give the chance to replace it for you. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employee

Dirtdog

We responded to your case on the 16th with how to test the LED. Please see if you can manually set the different colors in the Link software and if one is not able to display then I am sorry it will have to be replaced. I have approved the RMA for you just in case.

 

And SilentS,

I am sorry but check in the software if you can change the colors manually as I told Dirtdog, if we need to replace it that is not a problem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...