Jump to content
Corsair Community

Problem with Force GT 120 GB


Lisandro

Recommended Posts

Hello to all the members of the forum, I am from Argentina, forgive my Englishman, I happen to tell them my problem with the SSD. I have the problem of which when I am going to extinguish / restart, he delays mas of the normal thing in " Extinguishing the equipment ", the problem appears every certain time, I tried closing the applications before extinguishing / restarting and it continues making it, the beginning is normal, the firmware is the last one (5.03) and the SSD does not come to 3 months of use, I bought it newly. I hope that they could give me a solution, from already thank you very much. Regards
Link to comment
Share on other sites

What's wrong with the drive?

 

Slow loading times?

Freezing?

Dropping out?

 

Run a ATTO benchmark and post a screenshot.

 

It might say that it loads slowly sometimes, my problem is that he delays on having gone out often

 

http://i47.tinypic.com/25ssqjn.png

Link to comment
Share on other sites

When you mean slow, do you mean as in application loading times? Boot times? or it just doesn't feel normal?

 

 

I refer that goes out slowly, delay mas of what should, the beginning is perfect! The problem appears only when I turn off / restart the equipment!

EDIT: With applications gives no problems

Link to comment
Share on other sites

Use the Trace method (Link in post #13) to see what's causing the delay.

 

I ended up by installing Windows 8, since I wanted to get up-to-date, the problem already is not, apparently it was SO's problem, thank you very much Toasted!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...