Jump to content
Corsair Community

Installed Force 120, but benchmarks seem quite low


catachip

Recommended Posts

I have a brand new 15" MacBook Pro i7 2.66 ghz

 

I just installed a new Corsair 120gb Force Series SSD.

 

I booted off the OS X disk and used disk utility to restore my stock drive to the SSD. There is about 85 gb free.

 

After a fresh restart I ran xbench (is there a better app on OS X?) and got these scores (see below).

 

According to the published specs on new egg and reviews I've read, the peak should be somewhere near 285 MB/s read, 275 MB/s write, but I'm not even breaking 200 on any of them. Am I doing something wrong, should I start over and install Snow Leopard fresh? Comments, suggestions?

 

It feels fast, but I want to make sure I'm getting what I paid for right out of the gate at least.

 

Thanks so much!

 

 

Results 313.95

System Info

Xbench Version 1.3

System Version 10.6.4 (10F569)

Physical RAM 4096 MB

Model MacBookPro6,2

Drive Type Corsair CSSD-F120GB2

Disk Test 313.95

Sequential 188.25

Uncached Write 270.41 166.03 MB/sec [4K blocks]

Uncached Write 266.17 150.60 MB/sec [256K blocks]

Uncached Read 91.37 26.74 MB/sec [4K blocks]

Uncached Read 350.95 176.39 MB/sec [256K blocks]

Random 944.87

Uncached Write 1266.32 134.05 MB/sec [4K blocks]

Uncached Write 493.91 158.12 MB/sec [256K blocks]

Uncached Read 2973.09 21.07 MB/sec [4K blocks]

Uncached Read 923.63 171.39 MB/sec [256K blocks]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...