Jump to content
Corsair Community

H50 disappointed?


iggyflywheel

Recommended Posts

Hello every one

I install my H50 two weeks ago and only got a 6 Deg. difference I had a AC freezer 7 Pro-- my old temps 44/44/42/42 my new temps 38/38/38/36. real temp Tj Max set to 100.I have a Q9550.

I'm O/c to 3.4 But even at stock setting 2.83 my temps stay the same.I took every thing back off clean both the cpu and H50 using MX2 this time and still only 38/38/38/36 temps.All these temps are Idle.

 

I had to cut the back plate a little to make it fit my EVGA 790i ultra and it went together just fine.I have my bios fans all set to 100% and have the corsair pump in the cpu header it reads 1406 to1450.

My case is cooler master 830 stacker full tower--3 side panel fans blowing out--top fan blowing out--2 front fans blowing out.I set up H50 like corsair said to.

 

No matter what i do push/pull or just push they stay the same 38/38/38/36 and when i max out gaming my temps 51/51/49/47 only 4 Deg. difference from my AC cooling 7 pro.Did i do something wrong??

Link to comment
Share on other sites

I think your temps are about right.

 

3 side panel fans blowing out--top fan blowing out--2 front fans blowing out

You don't have any intake fans other than the H50? A lack of cool air may be hampering your efforts.

 

max out gaming my temps 51/51/49/47

Those temps seem pretty good to me regardless!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...