Jump to content
Corsair Community

K8T Neo FIS2R Ram Problem Xeno


Xenogears

Recommended Posts

I am unable to run my twinx1024-3200ll v1.2 at drr 400 with my msi k8t neo-fis2r Bios version 1.2. I have tried all settings @ 400mhz and i cannot get it run at all without getting error in memtest86 1.11 but at 33mhz i was able to run it a 2.3.2.6 without error @ 2.7volt. All voltage to 2.7. I am unable to boot any of these module in dimm #1 it only work in dimm number 2 and 3. i have not tried booting it at ddr 333mhz in dimm 1 because they work fine in dimm 2 and 3 at this speed. My question is there something i miss. i have tried 1-3 dimm but i dont get a post at all because of the dimm #1. All settings is set manually. Help me if you can! Thanks! I dont like to spend money on something that didnt work at its suggested specifications. 370 $ canadian is not cheap
Link to comment
Share on other sites

[quote name='RAM GUY']Please use slots 1-3 and see if that does not solve the problem[/QUOTE] I have try to boot it on slot 1 and 3 but like i said before i cant get it post at all if i have a module in slot #1. I have try kingmax 2x256 tinybga module at ddr 400 work fine in slot 1-2 at 2.5-3-3-8. Did you test it with this board? Munchkins said it recommend dimm 2-3 with the same kind of ram.
Link to comment
Share on other sites

[quote name='RAM GUY']Yes, I have it running in our lab and has been for some time, I would test the modules one at a time with [url]www.memtest.org[/url] and lets make sure one is not failing.[/QUOTE] Thanks for the help! That didn't get my problem solve but its always good to see some company helping their costumer. I have returned it and keep the kingmax for this time it was the best choice for me. Thanks Again. Xeno
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...