Jump to content
Corsair Community

EVGA 122-CK-NF68-A1 Rev.D00 Bios P30 & Corsair Dominator


OPP

Recommended Posts

Hi All,

 

i´m new here and my english are not so good, but i hope anyone can help me.

That where very nice for me.

 

My Problem are on this system:

 

Mainboard EVGA 122-CK-NF68-A1 D00 -P30 Bios

2 x Corsair Dominator TWIN2X2048-6400C4D / 4 x 1 GB

INTEL CPU QX6850

 

that all 4 GB are not runny with the bios. I´m read all comments in your sig but this attitudes dont run on my system. I manual the timings and set 2.1 volt.

 

When i starts with 3 of the 4 GB then the bios startup and vista goes on.

But when i start with all 4 GB the system beeps on startup and dont starts.

 

I hope my english is so that you can me understand, further i hope you can help me.

 

thx for any answer...greets OPP

Link to comment
Share on other sites

Unlink your memory and set it to 5400 (DDR2 667). The problem is that the chipsets are just not optimized for maximum DRAM throughput with all four banks filled.

 

This will allow you to run with stability. If you bought DDR2 8500Mhz then you would have to drop to 6400 to run with stability, etc.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please make sure that you have the latest Bios version and then load setup/optimized defaults and set the Dim Voltage to 2.1 volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure. In addition, with some MB's (Mostly ASUS) you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I have this same problem but I dont know what to enter when you go into thebios and unlink the mem.

 

I have corsair dominator ddr2 1066.

 

How do I get it to run right at its normal speeds, I dont understand what I am typing in the boxes.

 

CPU is intel qx6700 (quad)

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...