Jump to content
Corsair Community

Bad Pair of CMX1024-3200C2 (Faild Memtest86+)


Zuhaib

Recommended Posts

So i have had problems in the past and was able to isolate it to one stick (or at lest it seemed that way) and had them RMA'ed. Got it, ran memtest+ and things looked good. But system still was acting up with games so now i ran Memtest86+ and it failed on test 5. Image will show that. I am thinking the pair is bad and maybe they need to get RMA'ed as this is a dual channel system.

http://farm2.static.flickr.com/1199/526044923_425915f81c.jpg

 

Thanks alot

Zuhaib

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Please makes sure that you have the latest BIOS and load setup defaults and then set the Dim Voltage to 2.75 volts and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, and then test the module/modules one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.

.

Link to comment
Share on other sites

I have the latest BIOS for the MB (Asus A8N-SLI Premium, BIOS 1009) , Dim Voltage is already set to 2.75v and the timings are manual set to what is recommended (2-3-3-6) as you can see in the image.

I will try testing each module one by one and see its a single module or both. I dont have another system up and running using DDR that i can test these guys on (my old PC MB does take DDR Ram but i am using that right now as a NAS and dont want to mess with it) but lets just hope i dont have them both fail.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...