Jump to content
Corsair Community

what i have to do?


haralds

Recommended Posts

at first sorry for my bad englisch...i hope you can understand what i mean und can help me...

 

My problem: i have 2 GB Corsair Ram CMX 1023 - 3200C / XMS 3202v2.2 and the Rams doesnt work......memtest finds A LOT of errors at both Ram Sticks..so i am sure that the Rams are defect

 

Now the Problem: my Reseller doesnt exist and now i hope Corsair can directly help my.........

 

Does anybody nows what i have to to now? THe COrsai Page means that i need a Forum Tiket-but i dont now how i get thisone...

 

I hope someone can help my...

 

thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Getting errors with both module would suggest some other problem, Can you tell me the make and model of MB you have along with the CPU speed and it’s FSB as well? In addition, please tell me the bios settings you have set for both CPU and memory and any performance settings that you may have set?
Link to comment
Share on other sites

hello,

 

the Board is the Asus A8N 32 SLI, the Settings are standard, no overclocking or other "spezial Things" the timings are the Standardtimings from the SPD 8 i control it in BIOS and teh Settings are ok)

 

The Errors come with both modules-yes......the problem starts with a blue sceen in Windows 2 or 3 times in the day...than it happend more often and 5 days later the PC dont start with the moduls, i buy 2 new Rams and the PC runs perfektr......

 

At first i use memtest-here i have Errors all the Time , than i check the Moduls in the Asus A8N SLI-the same Problem-no startup with the Rams

 

Both Boards run with other Moduls....

 

All other Settings in BIOS are standard, i´m not a overclocker

 

thanks for answer

 

mfg

 

harry

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please make sure that you have the latest bios and then load setup defaults and set the Dim Voltage to 2.75 volts and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, and then test the module/modules one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure. In addition, with this MB you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test.
Link to comment
Share on other sites

hello,

 

i do all things what you say...no chance...the rams doesnt work...

 

I have a lot of Errors in Memtest all the time on every Board where i checked the Rams...and all Boards how doesnt run with this moduls run with every other moduls i have tested..

 

So i will send the Rams to Corsair..thanks for your help

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...