Jump to content
Corsair Community

Again Striker Extreme and 4 GB TWIN2X2048-6400C4PRO


S-typy

Recommended Posts

I cant run stable all 4 sticks. In 667 Mhz and 800 Mhz 2.1v mode - memtest fails (even with overvoltage NB and FSB). In 889 and 711 Mhz mode (Linked, FSB=1334 (or 1066), Ratio = 3:2) memtest works fine, but 3dMark2006 fails (stuck on loading test 2). Any suggestions?

 

P.S. And is memory modules TWIN2X2048-6400C4PRO and TWIN2X2048-6400C4 is equal? (Difference only in heatsinks?).

Link to comment
Share on other sites

Today I install NVidia video drivers beta 101.41. (After error 43, described in release notes).

Orthos Prime works fine!!!!!!!!!!!!!.

I just setup 3dMark2006 on 20 repeats. (1920x1200, AAx2, AFx16).After 3 repeats all ok yet.

Settings is 1334 FSB and Linked Mode 3:2 (Memory 889), Legacy USB off, NB voltage = 1.30, Memory voltge = 2.10, Vtt voltage = 1.35, HT voltage = 1.35. All advanced video fetures is ON.

Will wait results on all repeats of 3dMark2006.

Link to comment
Share on other sites

If it is surviving Orthos Prime then the problem is most likely not with the memory. This could be a power issue, a GPU issue, or perhaps a driver issue.

 

Today I install NVidia video drivers beta 101.41. (After error 43, described in release notes).

Orthos Prime works fine!!!!!!!!!!!!!.

I just setup 3dMark2006 on 20 repeats. (1920x1200, AAx2, AFx16).After 3 repeats all ok yet.

Settings is 1334 FSB and Linked Mode 3:2 (Memory 889), Legacy USB off, NB voltage = 1.30, Memory voltge = 2.10, Vtt voltage = 1.35, HT voltage = 1.35. All advanced video fetures is ON.

Will wait results on all repeats of 3dMark2006.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Try the following settings but first clear cmos:

 

Sli Ready: Disabled(this has nothing to do with your Graphics SLi Configuration, don't get confused)

Memory Voltage: 2.0v

TCL: 4

TRCD: 4

TRP: 4

TRAS: 12

Command Per Clock: 2

TRC: 24

TRFC: 42

Link to comment
Share on other sites

Try the following settings but first clear cmos:

 

Sli Ready: Disabled(this has nothing to do with your Graphics SLi Configuration, don't get confused)

Memory Voltage: 2.0v

TCL: 4

TRCD: 4

TRP: 4

TRAS: 12

Command Per Clock: 2

TRC: 24

TRFC: 42

 

Memtest errors on test 6 with this settings.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
But no error in Test#5? You should recieve the same exact errors if the modules were defective. Increasing or Decreasing the voltage on the NB should not change the errors form Test#5 to Test#8. Motherboard or power supply is questionable.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...