Jump to content
Corsair Community

One dead stick


arbnotion

Recommended Posts

Hopefully my profile will show but in a nutshell:

 

Foxconn C51XEM2AA

AMD X2 5200+ Dual core

EVGA 8800GTS 320mb

Antec TruePowerTrio 650 PSU

 

 

I purchased package of Twin2X from newegg along with the above mentioned parts. When I install both sticks (dimm 1 and 3 according to manual) the computer won't even get to post. It just sits blank when I turn it on. I remove one stick and it works fine, boots windows, everything good. I take that stick out and install the other in the same spot and I get the same condition as if they were both installed.

 

Also, according to POST its running at 5-5-5-18 and ~768mhz not 4-4-4-12 and 800mhz.

 

I'd like to RMA the ram but do not want to be out of a computer for several days.

 

Exact P/N printed on the stick is CM2X1024-6400C4 that I would like to add does not exsist on the Corsair website. That is very frusterating when looking for info.

Link to comment
Share on other sites

I have done as you said. I changed the voltage to 2V and reinstalled the other stick. I cannot get to post. I removed the good stick and installed the bad one. Still cannot hit post. Used dimms 2 and 4, can't hit post. Reinstall good stick into dimm 1, compy works fine.
Link to comment
Share on other sites

Dimms may be numbered 0-3 but you get the picture.

 

 

I was checking the site and it seems I have to ship these back first? I don't mind giving my CC# to get new ones shipped first. I don't want to be out of a computer for a week.

 

Also, can I send in the rebate(I have not yet done so) or will that mess up the RMA?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...