Jump to content
Corsair Community

1 bad memories


kuno

Recommended Posts

i bought a pair cm2x1024-6400(twin2x), since i bought on ebay, and it has been used, but i use those pair for already a month and there has not any problem,but now when i start my pc and it keeps restart after windows loading, first thought was the motherboard problem, so i used my friend;s and still same problem happen, after discover 1 of the memories is bad, and after i took off the bad memories, my pc goes back normal. is any possible to have a replacement?:confused:
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Can you tell me the make and model of MB you have along with the CPU speed and it’s FSB as well? In addition, please tell me the bios settings you have set for both CPU and memory and any performance settings that you may have set?
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please make sure that you have the latest bios and then load setup defaults and set the Dim Voltage to 2.1 volts and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, and then test the module/modules one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure. In addition, with this MB you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...