Jump to content
Corsair Community

TWINX2048-3200C2PT DDR400 XMS3200 went bad


freq

Recommended Posts

I built a media center system with the Corsair memory and everything worked fine until a few days ago when it just went blank. It happened in the middle of trying to play a DVD via the media center. During a reboot, the POST diagnostic LED pointed to a RAM failure and the BIOS beep codes pointed to a RAM failure. It never made it to a screen. I reset the CMOS and tried getting to BIOS by holding down the insert key at boot-up, but didn't work. The error was instant. I removed the 2 sticks of RAM that were setup for dual channel in the yellow slots (1,3) and placed one stick in slot 2 (orange slot furthest away from CPU) and no go. I borrowed a stick of RAM from a buddy and system booted fine. Nothing is or was overclocked, btw. I would like to RMA the matching pair of RAM for a new set.

 

My hardware was listed when making registering to the site, but here it is again:

 

CPU: AMD Athlon 64 x2 4200+ socket 939

MB: DFI Lanparty UT RDX200 CF-DR

HDD1: WD Raptor WD740GD 74GB SATA 10,000rpm w/8MB buffer

HDD2: Maxtor DiamondMax 10 6L300S0 300GB SATA 7200rpm w/16MB buffer

Optical: Plextor PX-716SA 16X Internal SATA DL DVD+-R/RW CD-r/RW

PSU: Sintek 600SLI 600W

GPU: ATI All-In-Wonder Radeon x800 XL PCI-E 256MB DDR3

RAM: Corsair TWINX2048-3200C2PT 2GB DDR400 XMS3200 w/Plat. Heatsink

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...