Jump to content
Corsair Community

Bad VS1GB400C3 module


hazmatt

Recommended Posts

I have two sticks of Corsair VS1GB400C3 ram that have been running fine for about a year. Recently, my computer has crashed a few times with this set of errors in the log (Linux, Fedora Core 4):

 

Jul 17 22:16:24 localhost ainit: Memory: Failed to release semaphore

Jul 17 22:16:24 localhost ainit: Error: No such file or directory

Jul 17 22:16:24 localhost ainit: Memory: Failed to release SHM segment

 

I ran memtest and sure enough had 68 errors in just over 2 hours. I'll go back later to test each individually, but one of them will need to be returned. I purchased them from Newegg, but they say the coverage period has expired.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please load setup/optimized defaults and then set the Dim Voltage to 2.7X volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, XMS2700C2 Cass 2-3-3-6 for example or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...