Jump to content
Corsair Community

Asus A8n5x


Dabnorfish

Recommended Posts

I'm having a problem at the moment with a ASUS A8N5X motherboard and 2 sticks of Corsair Value 512 mb (matched). With one stick in, everything boots nicely. So, I tried to pop in the other, and managed to start it for a while. On restart, however, I get an error message stating that a file in \windows\system32 is missing and to fix this using the XP XD. However, if I shut down and remove one of the sticks, it works fine. The weird thing is, I can put either stick in any slot and it works fine. It's only when I have both sticks in I encounter problems. To top it all off, my copy of Oblivion arrived today...

 

Cheers in advance for any advice.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please load setup/optimized defaults and then set the Dim Voltage to 2.7X volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, XMS2700C2 Cass 2-3-3-6 for example or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with http://www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...