Jump to content
Corsair Community

Probs with the CMX512-3200c2Pro


Recommended Posts

Hi there,

 

yeserday my system is normaly runnig..and it stops abrupt and my Computer go´s off.

 

Im useing two of this Rams : CMX512-3200c2Pro .If i take the Bad one out of the Mainboard the Computer starts and the System work. But is it in nothing runns :[pouts:

 

What happend with this thing?!

 

 

Please help me :sigh!:

 

bye,

 

René

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please load setup/optimized defaults and then set the Dim Voltage to 2.7X volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, XMS2700C2 Cass 2-3-3-6 for example or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure. . In addition, with this MB you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test.
Link to comment
Share on other sites

Hi ,

 

 

tanks for the posting.

 

But when the ram is in the MB the Computer do not start. No startup screen or something. The HD´s are not starting too :[pouts: sorry im not very a Speciallist but i can try your tipps. I will test the Bad one on a nother Board.

 

bye,

 

René

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...