Jump to content
Corsair Community

Need an RMA ram guy


Recommended Posts

Ram guy, you have assisted me before in telling me that my modules would not work as the revisions are diff however, now within windows receiving a registry error and booted up memtest86 and now am receiving errors on 4 of the modules that I have :( I tried just having 1gb in running dual channel, tried dimms 1 and 3 and 2 and 4 with each module, and having issues.

2xCMX512 3200C2 v1.5

2XCMX512 3200C2 v3.3

 

I need to rma these.

 

The window msg I am receiving is One of the files containing the systems registry data has to be reocered by use of a log or alternate copy. I have ran diags on my other components and everything is turning out ok.

Please assist

Link to comment
Share on other sites

Can you tell me the bios settings you have set for both CPU and memory and any performance settings that you may have set?

 

 

Certainly, with all the modules in the machine its set on 2.5-3-3-6 at 2T timings. with 2 modules in dual channel the command rate is set at 1T

 

I have tried moving the tras to 7 and 8 and no luck, as well as setting the dram configuration in the bios to auto

 

CPU 200HTT x10 multi and HT is set to auto.

Link to comment
Share on other sites

Certainly, with all the modules in the machine its set on 2.5-3-3-6 at 2T timings. with 2 modules in dual channel the command rate is set at 1T

 

I have tried moving the tras to 7 and 8 and no luck, as well as setting the dram configuration in the bios to auto

 

CPU 200HTT x10 multi and HT is set to auto.

 

Forgot to mention CPU is 3200+ venice core e3 stepping

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

You should not mix these two revisions as they would not be compatible.

 

Please load setup/optimized defaults and then set the Dim Voltage to 2.7X volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, XMS2700C2 Cass 2-3-3-6 for example or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...