Jump to content
Corsair Community

VS1GB400C3 Bad test with Memtest


donisys

Recommended Posts

  • Corsair Employees

Please load setup/optimized defaults and then set the Dim Voltage to 2.7X volts and then set the timings manually to "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.

 

SDRAM CAS Latency: 3T

SDRAM RAS to CAS Delay (tRCD): 3T

SDRAM Row Precharge (tRP): 3T

SDRAM Active to Precharge Delay (tRAS): 8T

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
I appreciate the fast service but now my box wigs out with all 4 modules installed. Seems as though the new stick is not compatible. In auto with 4 sticks in it goes 333 - 3.4.4.8 and will NOT run at 400! AHHHH! lol. Anyway, I need some advice on this as I can only run 2 sticks of my old VS now on my Asus A8N-SLI Premium AMD 3500+ system.
Link to comment
Share on other sites

That depends on the core of the CPU you have, I would suggest DDR333 at 2T Command Rate with 4 modules!

 

Name AMD Athlon 64 3500+

Code name Venice

Specification AMD Athlon 64 Processor 3500+

Family/Model/Stepping FF0

Extended Family/Model F/2F

Brand ID 4

Package Socket 939

Core Stepping DH-E3

Technology 90nm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...