Jump to content
Corsair Community

Bad Stick?


Black Adder

Recommended Posts

I've just bought a second stick of VS512MB400. It went in fine, but I soon noticed that I was getting random reboots and freezes. I do not overclock at all.

 

I lowered my timings in the BIOS and things seem to have stabilized a bit. I do still get lock-ups when playing games. If I remove my new memory, all seems to be fine.

 

I've also moved the sticks around to different slots with no effect.

 

I've run Memtest86+ overnight a few times and have gotten no errors.

 

Any thoughts?

 

Thanks.

 

Athlon 64

MSI Neo Plat.

ATI 9600XT

SeaSonic S12-330 P/S

WinXP Pro

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
You PSU may not be big enough for the system configuration you have, but to be sure please set the Dim Voltage to 2.7X volts (+.2 Volts W/Giga-Byte) and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have, XMS2700C2 Cass 2-3-3-6 for example or if you have Value Select "BY SPD" and then test the module/'s one at a time with www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...