Jump to content
Corsair Community

One Bad Module in TwinX1024-3200C2PT


cwcywc

Recommended Posts

I believe I have a bad module in one of the TwinX1024-3200C2PT.

I have try Memtest86 V1.60 on each one of the module to see which is is getting error... Here is the result.

At about Walltime 0:04:13 I got about 256 errors, and they all pretty much looks like the following...

 

FAiling Address

0001f73f588 - 503.9MB Err-Bits 00000100 count 1

and they just keet going to 511.9MB..

 

I have email Monarch Computer (Where I got the module from) that they only give support for first 60 days and rest has to come from Corsair.

Can you help me to get an RMA? also, since I got this as a pair and only one module is going bad, Is it wise to replace only one?

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Please set the Dim Voltage to 2.7X volts and then set the timings manually to the tested settings for the specific module you have (Cass 2-3-2-6 with the Rass to Cass set to "3"), and then test the module/modules one at a time with www.memtest.org! If you still get errors, please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it! However, if you get errors with both modules that would suggest some other problem and I would test them in another system or MB to be sure. In addition, with this MB you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...