Jump to content
Corsair Community

bad module: 1Gb xms3200xl Pro twinX


Recommended Posts

hi there.

i think one of the module sticks is out of order coz it just wouldnt boot up the machine.

i did request an RMA from my retailer(overclockers UK) and they said there wasnt any fault found and returned them to me, this was rather dissapointing.

i have tried this single stick on 12 memory slots on three different motherboards and none of them would even boot up.

i have lost my faith in OCUK and have come to you for some help.

any suggestion is welcome.

thanks!

 

p.s. chances are, i think i will have to request an RMA directly from Corsair, could this all possibly be done in the UK coz sending the modules to US will take quite a bit of time, lol

Link to comment
Share on other sites

It'll have to be sent to the US.

 

What CPU / FSB / Motherboard do you have? What BIOS settings / voltage do you have set up?

 

Click here to add your system specs to your profile and posts!

 

CPU is AMD athlon 64 FX 55(San Diego)

FSB 200(factory settings)

MB: DFI Lanparty SLI DR (default BIOS/voltage,nothing has been changed), only flashed BIOS to the latest version which shouldnt cause the problem

 

thanks.

Link to comment
Share on other sites

Please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it!

 

many thanks.

just to confirm with you the correct address on the post: (item to be sent from UK)

 

RMA Number

Corsair Memory

Attn: Returns

44141 S. Grimmer Blvd.

Fremont, CA 94538

USA

 

please correct me if i'm wrong.

thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...